
Chokoladekage uden mel og tilsat sukker
Ingredienser
Tilberedning:
Til denne chokoladekage er det nødvendigt at have en foodprocessor, kraftig blender eller lignende.
Tænd ovnen på 180° C traditionel varme.
Kom dadler, banan, æg, kokosolie og kaffe i en foodprocessor og blend til dejen er jævn og luftig. Hæld derefter dejen i en ren skål.
Blend hakkede mandler, kakao og bagepulver. Rør blandingen sammen med dejen.
Hæld dejen i en smurt springform (ø 20 cm), gerne med bagepapir i bunden, fordel dejen jævnt. Bag kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Afkøl kagen kagen på en bagerist.
Bagetid: 25 - 30 Minutes
Rist mandelflager på en tør pande uden brug af fedtstof.
Pisk den tykke del af kokosmælken luftig. Vend kakao og Vanilla Paste i cremen. Server den afkølede kage med kokoscreme og ristede mandelflager.
Server dadelkagen med friske bær, som f.eks. blåbær eller hindbær.
Relaterede opskrifter

Vinterkage med karamel og appelsin

Toscatærte

Triple chocolate-brownie

Glutenfri græskarkage med mandler

Brownie - glutenfri og laktosefri

Chokoladekage - glutenfri og laktosefri

Chokoladekage med hasselnødde topping

Chokoladekage uden tilsat sukker
