Drømmekage - uden gluten og laktose
Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Pisk sukker og æg lyst, cremet og luftigt.
Smelt smørret i en gryde og tilsæt derefter mælk. Rør forsigtigt den lune blanding i æggemassen.
Bland rismel, kartoffelmel og bagepulver i en skål og sigt det i dejen. Tilsæt vaniljesukker og vend dejen sammen.
Kom dejen i en bradepande (23 x 33 cm) smurt eller foret med bagepapir. Bag kagen i 20-25 minutter. Kagen skal have sat sig. Imens kagen bager laves kokostoppingen.
Bagetid
20 minutter
Smelt smørret i en gryde. Tilsæt brun farin og mælk og kog det op. Rør dernæst kokosmelet i og bland det godt rundt. Smør den varme kokosblanding på kagen i et jævnt lag.
Bag kagen i yderligere 8-10 minutter ved 210 °C varmluft. Lad drømmekagen afkøle helt i formen.
8 minutter
Relaterede opskrifter