Kom rosiner, korender, appelsinskal, sukat og hakkede cocktailbær i en skål. Hæld kogende vand over og lad det stå og trække i ca. 1 time.
Tænd ovnen på 150 ºC traditionel varme.
Pisk smør og sirup blødt og cremet. Pisk æggene i ét ad gangen med en håndmixer ved højeste hastighed. Sigt hvedemel og brunt bagepulver i dejen og vend dejen sammen. Rør til sidst mandler og de tørrede frugter i dejen. Fordel dejen i en smurt, meldrysset springform (ø 22 cm).
Bag kagen nederst i ovnen 90-100 minutter. Lad kagen køle let af i formen på en bagerist. Mens kagen stadig er lun hældes cognac over.
Lad kagen køle helt af. Kom derefter kagen i en tætlukket beholder i køleskabet og lad den trække i mindst en uge.
Bagetid: 90 - 100 Minutes
Kagen i den tætlukkede beholder kan holde sig helt fra jul til påske, hvis man altså kan holde fingrene fra den.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager
Skærekager
Skærekager
Skærekager
Skærekager
Skærekager
Skærekager
Forb. :190 minutter12 - 16 portioner