
Bland blødt smør, sukker, kokosmel, hvedemel, bagepulver og Vanilla Paste sammen i en skål, og rør godt til dejen er samlet. Del dejen i to kugler.
Smør dine ramekinforme og fordel 50 g frugt i hver. Er frugten meget syrlig som fx rabarber eller solbær, kan du med fordel drysse ½ tsk sukker over hver form med frugt. 
Tryk hver dejkugle fladt ud på bordet, så den kan dække frugten. Brug en palet til at flytte dejlåget over på frugten.
Bag i airfryeren i 11 minutter ved 180 °C, og derefter to minutter ved 200 °C, for at give et sprødt låg. Server lun med vaniljeis, flødeskum eller crème fraîche efter ønske.
Hvis du laver tærten med æbler, kan du tilføje en smule kanel til æblerne inden dejlåget lægges over, for at give frugttærten ekstra god smag.
Relaterede opskrifter

Desserter

Desserter

Desserter