Karamel-is med skildpadder
ca. 1 liter
Nem
260 minutter
Lækker hjemmelavet skildpaddeis med smag af rom. Perfekt i sommervarmen, en nem hjemmelavet is med en masse chokolade og karamel.
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Skildpaddeis
6
pasteuriserede æggeblommer
75 g
flormelis
5 dl
piskefløde
3 tsk.
1 pakke
Toms mini Skildpadder
Redskaber
håndmixer
fryseegnet beholder
I alt :
260 minutter
Forb. :
20 minutter
Hvile:
240 minutter
1
Skildpaddeis
6pasteuriserede æggeblommer
75 gflormelis
5 dlpiskefløde
3 tsk.Dr. Oetker Romaroma
1 pakkeToms mini Skildpadder
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
Pisk æggeblommer og flormelis til en luftig æggesnaps.
Pisk i en anden skål fløden til den danner lette toppe. Vend forsigtigt æggesnapsen i flødeskummet sammen med Romaroma.
Skær mini skildpadder ud i grove stykker og rør dem i ismassen.
Hæld isen i en fryseegnet beholder på ca. 1 liter. Sprøjt lidt Toffee Dessertsauce over toppen af isen og sæt den derefter i fryseren i mindst 4 timer.
2
Pynt
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
Toms mini Skildpadder
Tag isen ud af fryseren 5-10 minutter før servering. Server kugler af isen pyntet med Toffee Dessertsauce og mini skildpadder.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter