Flag

Middelhavsbrød

1 brød
Nem
40 minutter
Tag en kulinarisk smuttur til Middelhavet med dette uimodståelige middelhavsbrød. Det perfekte grillbrød, bagt med bagepulver, istedet for gær.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Madbrød med bagepulver
50 gsmør
500 ghvedemel
1 spsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 tsk.salt
1 spsk.sukker
¼ dlhakkede soltørrede tomater eller oliven
75 gsmuldret feta eller revet mozzarella
3 tsk.tørret oregano
1 ½ dlkærnemælk

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bagepulver

Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.

1

Madbrød med bagepulver

50 gsmør
500 ghvedemel
1 spsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 tsk.salt
1 spsk.sukker
¼ dlhakkede soltørrede tomater eller oliven
75 gsmuldret feta eller revet mozzarella
3 tsk.tørret oregano
1 ½ dlkærnemælk

Smelt smørret i mikroovn eller en kasserolle. 


Bland mel, bagepulver, salt og sukker i en skål. Tilsæt det smeltede smør, soltørrede tomater eller oliven, feta, oregano og kærnemælk. Ælt dejen sammen og form den til et stort rundt fladt brød. 


Kom brødet på en bageplade med bagepapir og bag det midt i ovnen i 20-30 minutter. Bank let på undersiden af brødet – lyder det hult, er brødet færdigt.

Bagetid: 20 - 30 Minutes


Tip

Brødet kan også bages ved indirekte varme i en kuglegrill. Læg dejen på et stykke smurt alufolie og bag det som angivet ovenfor.