Tænd ovnen på 100 °C varmluft.
Pisk æggehviderne stive og luftige med en håndmixer, først kort på lav hastighed og herefter på høj hastighed i 3 minutter. Man skal kunne vende bunden i vejret på skålen uden at æggehviderne falder ud. Drys sukker og Vaniljesukker i lidt ad gangen, mens der piskes, og pisk til marengsen er sej og der ikke længere er krystaller i massen. Vend Concentrated Green Colour i marengsmassen indtil farven er som ønsket.
Kom marengsmassen i en sprøjtepose med en stjernetyl. På en bageplade beklædt med bagepapir sprøjt tre små toppe ovenpå hinanden uden at løfte sprøjteposen helt op fra marengsen. Diameteren på træerne skal være ca. 2 cm. og højden ca. 3 cm. Top hver marengs med en stjerne fra Rainbow Mix kymmel. Pynt evt. med ekstra krymmel.
Bag marengsjuletræerne i ovnen i 60 minutter, indtil de er helt tørre. Ved at bruge varmluft er det muligt at bage flere plader på én gang. Lad marengsene køle af og opbevar dem i en lufttæt beholder.
Bagetid: 60 Minutes
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours