Flag

Juletræer af marengs i ministørrelse

40 - 45 stk.
Nem
90 minutter
Små fine marengsjuletræer med stjerner på toppen. Perfekt til spiseligt bordpynt eller som en børnevenlig julegodte på konfektfadet.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjtepose
stjernetyl

Ingredienser

Marengs
1 brevDr. Oetker Perfect Meringues
75 mlvand
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Rainbow Mix

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Perfect Meringues
Picture - Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Picture - Dr. Oetker Rainbow Mix

Tænd ovnen på 100 °C varmluft.

1

Marengs

1 brevDr. Oetker Perfect Meringues
75 mlvand
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Rainbow Mix

Hæld posens indhold i en stor skål og tilsæt vand. Pisk først kort tid ved lav hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 minutter indtil marengsen er luftig og sej. Vend Concentrated Green Colour i marengsmassen indtil farven er som ønsket.


Kom marengsmassen i en sprøjtepose med en stjernetyl. På en bageplade beklædt med bagepapir sprøjt tre små toppe ovenpå hinanden uden at løfte sprøjteposen helt op fra marengsen. Diameteren på træerne skal være ca. 2 cm. og højden ca. 3 cm. Top hver marengs med en stjerne fra Rainbow Mix kymmel. Pynt evt. med ekstra krymmel.


Bag marengsjuletræerne i ovnen i 60 minutter, indtil de er helt tørre. Ved at bruge varmluft  er det muligt at bage flere plader på én gang. Lad marengsene køle af og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Bagetid: 60 Minutes