Juletrøfler
20 - 25 stk.
Nem
165 minutter
Nem hjemmelavet chokoladekonfekt med en dejlig julet smag af brunkage og marcipan. En perfekt tilføjelse til julens konfektfad.
Denne nemme julekonfekt består af en chokoladeganache smagt til med brunkagekrydderi og mandelaroma. Konfekten er nem at lave da den ikke kræver at man temperer chokolade, konfekten rulles blot i chokoladekrymmel.
Ingredienser
Forberedelse
Trøfler med brunkage- og marcipansmag
250 g
mørk chokolade
2 dl
piskefløde
½ tsk.
1 tsk.
I alt :
165 minutter
Forb. :
45 minutter
Hvile:
120 minutter
1
Trøfler med brunkage- og marcipansmag
250 gmørk chokolade
2 dlpiskefløde
½ tsk.Dr. Oetker Brunkagekrydderi
1 tsk.Dr. Oetker Mandelaroma
Dr. Oetker Choco Mix
Hak chokoladen fint. Varm fløden op til kogepunktet, og sluk for varmen. Tilsæt chokolade under omrøring. Rør til chokoladen er helt smeltet.
Smag trøffelmassen til med brunkagekrydderi og mandelaroma, og sæt den i køleskabet, indtil den er stivnet.
Tril trøffelmassen til små kugler,og rul dem i Choco Mix krymmel.
Tip
Opbevar trøflerne i en tætlukket beholder i køleskabet.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter