Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Smelt smørret i en gryde, tilsæt kakao og varm det i smørret. Afkøl kakaosmørret let. Pisk sukker, æg og vaniljesukker til en luftig æggesnaps og sigt mel og bagepulver i. Rør dejen sammen med kakaosmør og mælk. Kom dejen i en smurt bradepande og bag kagen 20-25 min. Kagen kan evt. fryses ned, til du skal lave dine romkugler.
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Smuldr chokoladekagen og miks den med håndmikser sammen med romaroma, smeltet chokolade og marmelade. Tril massen til små kugler og læg dem på køl.
Dyp enden af et sugerør i smeltet chokolade og sæt sugerøret ned i en romkugle. Når chokoladen på sugerøret er størknet, dyppes romkuglen i smeltet chokolade. Skær en saltkringle i to og sæt i som horn. Når chokoladen er størknet, laves en rød næse med den røde dekorationsglasur og to hvide klatter til øjne. Tag to sorte ’sten’ fra Black & Gold krymmel dåsen og brug som den farvede del af øjet.
Brug evt. Dr. Oetker Cocktailbær som næser, der sættes fast i den våde chokolade.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Brød og boller
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :40 minutter40 - 50 stk.