
Tag æggehviderne ud af køleskabet 1 time før tilberedning.
Pisk æggehviderne luftige. Tilsæt sukker, og pisk igen til æggehviderne er stive. Bland mandelmel og flormelis sammen i en skål, og vend forsigtigt blandingen i æggehviderne i ca. 4 minutter, indtil massen er ensartet. Vend til sidst Grøn Konditorfarve i macaronmassen, så den får den ønskede farve.
Kom macaronmassen i en eller flere sprøjteposer med en 10 mm tylle, eller brug en plasticpose og klip et hul på 10 mm i diameter.
Udskriv skabelonen på macaronkrans, som du finder her i opskriften. Læg skabelonen under bagepapiret, og sprøjt macarons ud i en størrelse, som matcher mønsteret på skabelonen. Lad macaronmassen tørre i mindst 45 minutter inden bagning.
Tænd ovnen på 160 °C varmluft.
Bag macarons i 10-12 minutter på nederste rille i ovnen. Lad dem afkøle på bagepladen. Løsn dem forsigtigt fra bagepapiret, så de ikke knækker.
Bagetid: 10 - 12 Minutes
Bland hele posen med Cake Mousse med letmælk. Pisk med en håndmixer først ved lav hastighed i 1 minut herefter i 4 minutter ved høj hastighed. Tilsæt Brunkagekrydderi til kagemoussen og pisk let igen. Kom kagemousse på halvdelen af de afkølede macarons og læg de øvrige macarons ovenpå.
Pynt med Writing Icing og Christmas Party.
Relaterede opskrifter

Småkager og petit fours

Småkager og petit fours

Småkager og petit fours