
Lækre muffins med citron og frisk ingefær
Se produkter
Tænd ovnen på 170 ˚C varmluft.
Smelt smøret i en gryde og lad det køle let af. Pisk æg og rørsukker til det er lyst og luftigt. Rør citronskal, ingefær, mandelmel, sødmælk og det smeltede smør i æggemassen. Sigt hvedemel og bagepulver i og vend dejen sammen. Fordel dejen i muffinforme. Bag kagerne i 22-25 minutter eller indtil dejen slipper en bagenål helt. Lad kagerne afkøle.
Bagetid: 22 - 25 minutter
Tag ca. 50 g Hvid fondant fra. Ælt den resterende fondant med Concentrated Green Colour, fondanten skal være lysegrøn i farven. Rul herefter fondanten tyndt ud på et bord drysset med flormelis og udstik blomster med en udstikker. Tril små kugler af hvid fondant og kom dem i midten af hver blomst. Rør en glasur af flormelis og lidt vand. Pynt hver muffin med en blomst, brug lidt glasur til at sætte blomsterne fast med.
Hvis du ønsker at lave din egen fondant kan du finde en opskrift til det her.
Relaterede opskrifter

Regnbuemuffins

Blåbærmuffins - uden gluten og laktose

Æblemuffins - uden gluten og laktose

Chokolade-fudge-cupcakes

Cupcakes med citronfrosting

Mandel-appelsin-muffins

Luksus citronkage

Mandelcupcakes med citronfrosting
