Flag

Nem citronmåne

10 - 12 portioner
Nem
60 minutter
Det er nemt at lave en hjemmebagt citronmåne med Juicy Lemon Icing & Frosting som giver smag både i og oven på kagen
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
Dr. Oetker Retro springform; ø 20 cm
Dr. Oetker vinkelpalet - lille

Ingredienser

Dej til citronmåne
150 gblødt smør
½ poseDr. Oetker Juicy Lemon Icing & Frosting (115 g)
1æg str. M/L
130 ghvedemel
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 ½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
¾ dlletmælk
Citron glasur
½ poseDr. Oetker Juicy Lemon Icing & Frosting (115 g)
¼ dlvand

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Juicy Lemon Icing & Frosting (115 g)
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Juicy Lemon Icing & Frosting (115 g)

Om opskriften

Nu kan du nemt have alt derhjemme i skabet til at bage en lækker og saftig citronmåne, med Dr. Oetkers nyhed Juicy Lemon Icing & Frosting. Det smarte glasurpulver indeholder både flormelis, gul farve og naturlig citronaroma med en frisk og syrlig smag. 

I denne opskrift har vi delt posen op og brugt produktet til at give både sødme, smag og farve i den nemme kagebund, og til at lave en enkel, nem og hurtig glasur til toppen med den perfekte konsistens.

Bagetid: 25 - 30 Minutes

1

Citrondej

150 gblødt smør
½ poseDr. Oetker Juicy Lemon Icing & Frosting
1 stk.æg
130 ghvedemel
1 ½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
¾ dlletmælk

Tænd ovnen på 175° C varmluft.


Pisk smør og en halv pose Juicy Lemon Icing & Frosting sammen (115 g), til den er blød og luftig (2-3 minutter). Tilsæt æg og pisk godt, til massen er samlet. 


I en anden skål blandes hvedemel, vaniljesukker og bagepulver sammen. Sigt det i smørblandingen. Tilsæt mælk og rør dejen godt sammen.


Kom dejen i en smurt springform (ø 20 cm) med bagepapir i bunden og bag kagen i 25-30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdig, så længe der sidder dej på spyddet er kagen ikke færdigbagt. Lad kagen køle helt af på en rist.

2

Citronglasur

½ poseDr. Oetker Juicy Lemon Icing & Frosting
¾ dlvand

Bland resten af posen med Juicy Lemon Frosting & Icing (115 g) sammen med koldt vand og rør kort, indtil glasuren er jævn. Hæld glasuren på den afkølede kage og fordel den jævnt over kagen med en vinkelpalet eller bagsiden af en spiseske.


Tips

Dr. Oekter Icing & Frostings kan bruges i et utal af opskrifter og fås i tre smagsvarianter.
Brug f.eks. Juicy Lemon sammen med Berry Fantasy Icing & Frosting i denne opskrift på en abstrakt lagkage.

På samme måde kan de forskellige smagsvarianter bruges til at skabe perfekt glasur og frosting, f.eks. i denne grundopskrift på cupcakes.

Er du mere til en lækker smag af chokolade, så prøv Choco Dream Icing & Frosting i denne opskrift på en no bake chokoladecheesecake uden husblas eller i en nem og saftig chokoladekage lige til at dele ud mellem venner.