
Julebiscotti
Se produkter
Tænd ovnen på 180 ˚C traditionel varme.
Pisk sukker, vaniljesukker og æg skummende hvidt. Bland mel, salt, pebernødkrydderi, mandler, appelsinskal og chokolade. Rør det hele sammen med æggeblandingen. Kom lidt vand ved, hvis dejen er for tør.
Ælt dejen sammen, og del den i to. Tril til to stænger, som trykkes let flade, så de er ca. 7 cm brede og 3 cm høje. Læg stængerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og pensl dem med æggehvide.
Bag stængerne i ca. 18-20 min.
Tag bagepladen ud af ovnen og skru varmen ned på 125 ˚C traditionel varme. Lad kagerne (stængerne) afkøle en anelse. Skær kagerne i skiver på skrå, og bag dem i ca. 20-25 minutter, til de er sprøde og tørre.
Afkøl kagerne på en bagerist, og opbevar dem i en kagedåse
Bagetid: ca. 18 - 20 minutter
Dyp kagerne i smeltet, mørk chokolade. Det ser flot ud og smager forrygende.
I dejen kan der tilsættes fx. sukat eller cocktailbær i stedet for chokolade.
Relaterede opskrifter

Chokolade cookies med After Eight® fyld

Nemme makroner

Marcipanbrød

Hollandske speculaas (kryddersmåkager)

Biscotti med chokolade og citron

Mandelmåner

Håkonskager

Julecookies
