Nougat ganache
1 portion
Nem
15 minutter
Lækker nougat ganache til overtræk af konfekt, kager og andre søde sager. Eller lav den med mindre fløde og brug den som fyld i macarons.
Ingredienser
Forberedelse
Nougat ganache
75 g
lys chokolade
75 g
blød nougat
150 g
piskefløde
I alt :
15 minutter
Forb. :
15 minutter
1
Nougat ganache
75 glys chokolade
75 gblød nougat
150 gpiskefløde
Hak chokolade fint og skær nougaten i tern, kom begge dele i en skål der tåler opvarmning.
Kom fløden i en kasserolle og varm fløden op. Hæld den varme fløde over chokolade og nougat imens der røres. Rør indtil al chokolade og nougat er smeltet. Brug ganachen med det samme til overtræk af fx cakepops eller konfekt.
Tips
Hvis du ønsker at lave en ganache der kan bruges til fyld i konfekt eller macarons, så brug kun halvt så meget fløde. Lad ganachen køle af inden den bruges til fyld.
Få mere inspiration og tips og tricks til dit arbejde med chokolade på vores temaside om chokolade.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter