
Tænd ovnen på 180 ºC varmluft.
Bland havregryn, sukker, brun farin, hvedemel, vaniljesukker og bagepulver i en skål. Smuldr smør i blandingen, og saml dejen.
Tril dejen til små kugler på størrelse med en valnød, og læg dem med god afstand på en bageplade beklædt med bagepapir. Det er vigtigt, at der er god afstand mellem kuglerne, da havregrynskagerne flyder meget ud ved bagning.
Bag kagerne i 8 minutter til de er gyldne. Lad kagerne køle af.
Bagetid: 8 Minutes
Temperer eller smelt chokoladen, enten i mikrobølgeovn eller over vandbad. Dyp kanten af kagerne i chokoladen og drys evt. med krymmel. Kagerne smager også skønt uden chokoladen.
Opbevar kagerne i en kagedåse.
Læs mere om forskellige metoder til chokoladetemperering på vores temaside om chokolade.
Relaterede opskrifter

Småkager og petit fours

Småkager og petit fours

Småkager og petit fours