
Pebernøddemuffins
Se produkter
Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Kom Korender i en skål og hæld kogende vand over, og lad det trække, mens dejen forberedes.
Pisk smør og rørsukker blødt og luftigt. Pisk æggene i ét ad gangen, til massen er cremet og luftig, pisk godt imellem hvert æg.
Tilsæt Pebernøddekrydderi, fintrevet citronskal og hvedemel, vend dejen sammen. Tilsæt herefter de opblødte korender samt hakket chokolade til dejen. Rør dejen sammen og fordel den i muffinforme.
Bag kagerne i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.
Bagetid: 20 - 25 minutter
Brug Hvid og Rød Pynteglasur til at dekorere de afkølede muffins, tegn fx hjerter og stjerne og drys evt. med krymmel.
Hvis du vil være sikker på at dine muffins ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine muffins mere lige.
Relaterede opskrifter

Mugcake med appelsin, chokolade og flødeskum

After Eight® Cupcakes med Pebermynte Mousse

Kryddermuffins

Banoffee cupcakes

Julecupcakes med vanilje-chai

Brunkager til udstikning

Mugcakes med blåbær og mandelflager

Red velvet-cupcakes
