Æblemuffins - uden gluten og laktose
12 - 16 stk.
Nem
80 minutter
Lækre muffins tilsat æble og kærlighed, men helt uden gluten og laktose.
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Kagedejen
200 g
laktosefri smør
75 g
sukker
revet skal fra 1 ubehandlet citron
3
æg str. M/L
150 g
rismel
50 g
kartoffelmel
2 tsk.
1 pose
¾ dl
laktosefri letmælk
2
revne æbler (ca. 3 dl), fx Jonagold
Redskaber
håndmixer
muffinforme
I alt :
80 minutter
Forb. :
60 minutter
Bagning:
20 minutter
1
Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
2
Kagedejen
200 glaktosefri smør
75 gsukker
3 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
revet skal fra 1 ubehandlet citron
3æg str. M/L
150 grismel
50 gkartoffelmel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 poseDr. Oetker Mandelmel (50 g)
¾ dllaktosefri letmælk
2revne æbler (ca. 3 dl), fx Jonagold
1 poseDr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
Pisk smør og sukker sammen med vaniljesukker og citronskal. Pisk et æg i dejen ad gangen og pisk til den er glat. Bland rismel, kartoffelmel og bagepulver i en skål. Sigt melet i dejen, tilsæt mandelmel, mælk og de revne æbler. Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene. Drys med hasselnøddeflager.
Bag kagerne i 20-25 minutter. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.
Bagetid
20 minutter
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter