Tænd ovnen på 180 ˚C traditionel varme.
Pisk smør og sukker cremet og lyst. Tilsæt æggene ét ad gangen og pisk grundigt efter hvert æg. Tilsæt Naturlig Vaniljeekstrakt, mælk, kokos, salt, sigtet hvedemel og bagepulver. Pisk kort, til dejen er ensartet.
Kom dejen i en bradepande (23 x 33 cm), der er smurt eller med bagepapir i. Bag vanilje-kokoskagen midt i ovnen i 30-35 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen i formen.
Bagetid: 30 - 35 Minutes
Rør en cremet glasur af flormelis, piskefløde og vaniljeekstrakt. Tilsæt mere flormelis, hvis glasuren bliver for tynd.
Fordel glasuren i et jævnt lag over den afkølede kage og pynt evt. med krymmel, imens glasuren stadig er fugtig.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager