Flag

Vanilje- og kokoskage

18 - 20 portioner
Nem
125 minutter
Elsker du kokos? Denne kage er nem at røre sammen og hurtig at bage. En vanlije- kokoskage er noget alle kan lide, da den både er saftig og har bid.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
bradepande; 23 x 33 cm

Ingredienser

Kokoskage
200 gblødt smør
250 gsukker
5æg str. M/L
2 spsk.Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 dlmælk
100 gkokosmel
¼ tsk.salt
300 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
Vaniljeglasur og pynt
250 gflormelis
5 spsk.piskefløde
2 tsk.Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
evt. krymmel

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt

Tænd ovnen på 180 ˚C traditionel varme.

1

Kokoskage

200 gblødt smør
250 gsukker
5æg str. M/L
2 spsk.Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 dlmælk
100 gkokosmel
¼ tsk.salt
300 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver

Pisk smør og sukker cremet og lyst. Tilsæt æggene ét ad gangen og pisk grundigt efter hvert æg. Tilsæt Naturlig Vaniljeekstrakt, mælk, kokos, salt, sigtet hvedemel og bagepulver. Pisk kort, til dejen er ensartet. 

Kom dejen i en bradepande (23 x 33 cm), der er smurt eller med bagepapir i. Bag vanilje-kokoskagen midt i ovnen i 30-35 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen i formen.

Bagetid: 30 - 35 Minutes

2

Vaniljeglasur og pynt

250 gflormelis
5 spsk.piskefløde
2 tsk.Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
evt. krymmel

Rør en cremet glasur af flormelis, piskefløde og vaniljeekstrakt. Tilsæt mere flormelis, hvis glasuren bliver for tynd. 

Fordel glasuren i et jævnt lag over den afkølede kage og pynt evt. med krymmel, imens glasuren stadig er fugtig.