Banankage med Chocolate Chips - uden gluten
20 - 22 portioner
Nem
55 minutter
Denne opskrift er en sand klassiker! Banan og chokolade er bare altid et hit og så er den tilmeld glutenfri, kan det bliver meget bedre?
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Banankage uden gluten
2
æg str. M/L
125 g
sukker
1 dl
lys sirup
2 dl
yoghurt naturel
250 g
rismel
100 g
glutenfri havremel
125 g
kartoffelmel
2 tsk.
75 g
smeltet smør - let afkølet
100 g
chokoladeknapper eller hakket chokolade
2
bananer skåret i små tern
Redskaber
håndmixer
bradepande; 23 x 33 cm
I alt :
55 minutter
Forb. :
25 minutter
Bagning:
25 minutter
1
Tænd ovnen på 175 °C varmluft.
2
Banankage uden gluten
2æg str. M/L
125 gsukker
1 tsk.økologisk lys sirup
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 dlyoghurt naturel
250 grismel
100 gglutenfri havremel
125 gkartoffelmel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
75 gsmeltet smør - let afkølet
100 gchokoladeknapper eller hakket chokolade
2bananer skåret i små tern
Pisk æg, sukker, sirup og vaniljesukker cremet og luftig. Rør derefter yoghurt i.
I en anden skål blandes rismel, havremel, kartoffelmel og bagepulver. Sigt blandingen i dejen, og vend den godt sammen, vend derefter smeltet smør i. Tilsæt til sidst chokoladeknapper og banan skåret i små tern og vend dejen sammen.
Kom dejen i en smurt bradepande (23 x 33 cm), evt. er foret med bagepapir. Bag kagen i 25-30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.
Afkøl kagen på en bagerist.
Bagetid
25 minutter
Tip
Se vores side om glutenfri bagning for inspiration til flere glutenfri opskrifter.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter