Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Æblemuffins

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækre muffins med smag af syrlig æble og hasselnødder.

12 - 16 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Æblemuffins

Redskaber:

muffinforme

Kagedej:

200 g smør
75 g sukker
3 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
revet skal fra 1 ubehandlet citron
3 æg str. M/L
250 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
¾ dl mælk
2 æbler , ca. 3 dl revet, fx sorten Jonagold
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Kagedej

Rør smør og sukker sammen med vaniljesukker og citronskal. Bland et æg ad gangen i dejen og pisk til dejen er glat og ensartet. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og rør det hele sammen med mælk og revet æble. Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene. Drys med hasselnødder.

Bag kagerne i 20-25 minutter og afkøl derefter kagerne på en bagerist.

Næringsindhold til opskriften Æblemuffins

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1030 kJ
246 kcal
1352 kJ
323 kcal
Fedt 15.73 g 20.69 g
Kulhydrat 21.95 g 28.88 g
Protein 4.34 g 5.71 g