Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Amerikansk pumpkin pie | Bag live med Liv Martine

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En amerikansk græskartærte er indgrebet af efterår og Halloween. Fyldet er krydret med Kagekrydderi - et godt alternativ til amerikansk pumpkin spice.

10 - 12 portioner

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Amerikansk pumpkin pie | Bag live med Liv Martine

Redskaber:

foodprocessor eller minihakker
tærteform; ø 22 cm
blad og blomster udstikkere

Hjemmelavet græskarpuré:

hokkaido græskar ca. ½ græskar, der skal være nok til 175 g puré
1 spsk. rapsolie
½ tsk. salt , fint

Mørdej:

300 g hvedemel
100 g flormelis
2 tsk. Taylor & Colledge Vanilla Paste (alternativt Dr. Oetker Vanilla Paste)
150 g blødt smør
1 æg str. M/L , let sammenpisket

Græskarfyld:

hokkaido græskar puré - 175 g hjemmelavet puré
200 g Nestlé® sødet kondenseret mælk
½ dl fløde
1 spsk. majsstivelse
1 spsk. brun farin
2 æg str. M/L
1 tsk. Taylor & Colledge Vanilla Bean Extract (alternativt Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt)
5 tsk. Dr. Oetker Kagekrydderi

Pynt:

Dr. Oetker Choko Pynteglasur
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

Bag live med Oetker

Denne opskrift blev bagt af Liv Martine. Du kan se hele live udsendelsen på YouTube her: Amerikansk pumpkin pie | Bag live med Liv Martine.

Tænd ovnen på 220 ºC traditionel varme.

1

Hjemmelavet græskarpuré

Halvér græskarret, fjern kernerne med en stor ske fra det halve græskar og skær derefter skrællen af. Skær græskarkødet ud i tern, kom dem på en bageplade med bagepapir og vend dem i olie og salt. Bag græskarret i ovnen i 10-15 minutter eller indtil de er bløde. Blend gærskarerene i en foodprocessor eller ligende, passér derefter puréen igennem en si.

2

Mørdej

Rør mel, flormelis, vanilla paste og smør sammen, brug enten hænderne eller en røremaskine med dejkrog. Tilsæt derefter æg lidt ad gangen indtil dejen kan samles, det er måske ikke nødvendigt at tilsætte alt ægget. Ælt mørdejen indtil massen er ensartet. Kom dejen i en frysepose og pres den til en flad plade og lad den hvile i 10-15 minutter på frost, alternativt mindst 30 minutter i køleskabet.


Rul herefter dejen ud i en ca. 3 mm tyk plade mellem to stykker bagepapir eller på et mel-bestrøet bord. Kom dejen over i en smurt tærteform (ø 22 cm) og tryk den ud i formen, skær det overskyddende dej fra og gem det, det skal bruges til at lave pynten. Kom herefter bagepapir ovenpå tærten og hæld tørre soyabønner eller kikærter ned på bagepapiret, så dejen kan "blindbages". Bag bunden i 5-8 minutter til bunden er let gylden. Tag den ud af ovnen og lad den køle af og fortsat nu med græskarfyldet.

3

Græskarfyld

Rør 175 g af græskarpuréen sammen med kondenseret mælk, fløde og majsstivelse. Tilsæt herefter brun farin, æg, vaniljeekstrakt og kage krydderi. Fyldet skal være relativt fast, er det meget flydende kan der tilsættes lidt ekstra majsstivelse. Fyld nu tærtebunden med græskarfyldet og bag den i yderligere 10 minutter. Mens den bager forberedes pynt til toppen af kagen, med den overskydende mørdej.

4

Tærtelåg

Rul den overskydende mørdej ud og skær 8-10 strimler ud i forskellige bredder, udstik også en masse blade og blomster i forskellige størrelser. Tag kagen ud og pynt den med mørdejspynten. Strimlerne kan både flettes og snos efter ønske. Placér mørdejsblade og blomster langs med kanten af tærten. Bag kagen yderligere 5-7 minutter til mørdejen på toppen bliver gylden.

5

Pynt

Afslut med at pynte med choko pynteglasur og sæt en sølvkugle i midten af hver blomst.

Næringsindhold til opskriften Amerikansk pumpkin pie | Bag live med Liv Martine

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1495 kJ
357 kcal
1524 kJ
364 kcal
Fedt 18.04 g 18.41 g
Kulhydrat 43.19 g 44.07 g
Protein 6.54 g 6.67 g