Bagt pebermynte cheesecake med After Eight®

(0)
2 4 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv en bagt amerikansk cheesecake med smag af After Eight®, som den serveres i New York. Et fantastisk alternativ til de traditionelle no-bake cheesecakes

8 - 10 portioner

avanceret 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Bagt pebermynte cheesecake med After Eight®

Redskaber:

springform; ø 24 cm
håndmixer
Dr. Oetker vinkelpalet - lille
Dr. Oetker engangssprøjtepose
Dr. Oetker stjernetyl lukket; ø 11 mm

Kiksebund:

90 g smør
250 g digestive kiks
1 knsp. salt
125 g sukker

Ostecreme med After Eight®:

12 After Eight® breve
600 g flødeost
2 dl creme fraiche 18 %
2 ½ spsk. hvedemel
125 g sukker
3 æg str. M/L
1 æggeblomme
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt
1 knsp. salt
Dr. Oetker Choco Sauce

Pynt:

2 ½ dl piskefløde
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
1 - 2 spsk. flormelis
4 After Eight® breve
Dr. Oetker Økologisk Leafy Pear krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 °C varmluft.

1

Kiksebund

Smelt smør i en lille gryde. Hæld kiksene i en frostpose. Bank posen med en kagerulle til kiksene er blevet til fine krummer. Kom kiks, smeltet smør, salt og sukker i en skål. Rør det grundigt sammen. Fordel kikseblandingen i en smurt springform (ø 24 cm) beklædt med bagepapir i bunden. Kikseblandingen må gerne gå en smule op ad siden på springformen. Bag bunden midt i ovnen i 10 minutter. Stil den herefter i køleskabet.

2

Ostecreme med After Eight®

Skær After Eight® ud i små tern og læg dem til side. 


Pisk flødeost cremet i en skål med en håndmixer eller i en røremaskine. Tilsæt cremefraiche, mel og sukker. Pisk derefter æggene i et ad gangen. Rør Vanilla Paste, After Eight® stykker, Naturlig Pebermynteekstrakt og salt i ostemasssen.


Hæld ostecremen over den afkølede kiksebund. Brug en vinkelpalet at glatte cremen helt ud med. Sprøjt Choko Dessertsauce i et tilfældigt mønster ovenpå ostecremen. Træk en kniv gennem kagen, så der dannes fine spor af chokolade. 

Bag kagen midt i ovnen i 10 minutter ved 200 °C varmluft. Sænk herefter varmen til 100 °C varmluft og bag kagen i 30 minutter.

Sluk ovnen, men lad cheesecaken blive i ovnen. Sæt ovenlågen på klem med en grydeske. Lad cheesecaken køle af i ovnen i 2 timer. Efter 2 timer sættes den forsigtigt i køleskabet 3-4 timer, indtil den er helt kold, den kan med fordel stå natten over.

3

Pynt

Befri forsigtigt den kolde kage fra formen.


Hæld piskefløde, Vanilla Paste og flormelis i en skål. Pisk fløden til en fast flødeskum og kom det i en sprøjtepose med stjernetyl. Sprøjt flødeskum rundt i kanten på kagen. Skær After Eight® diagonalt igennem. Sæt dem fast i flødeskummet langs kanten og drys med Leafy Pear Krymmel.

Tip

Find tips og tricks og mere inspiration på vores side om cheesecakes.

Næringsindhold til opskriften Bagt pebermynte cheesecake med After Eight®

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 3362 kJ
803 kcal
1482 kJ
354 kcal
Fedt 52.94 g 23.32 g
Kulhydrat 64.89 g 28.59 g
Protein 13.42 g 5.91 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: