Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Bagt pebermynte cheesecake med After Eight®

Prøv en bagt amerikansk cheesecake med smag af After Eight®, som den serveres i New York. Et fantastisk alternativ til de traditionelle no-bake cheesecakes

8 - 10 portioner

avanceret 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Bagt pebermynte cheesecake med After Eight®

Redskaber:

springform; ø 24 cm

Kiksebund:

90 g smør
250 g digestive kiks
1 knsp. salt
125 g sukker

Ostecreme:

12 stk. After Eight® breve
600 g flødeost
2 dl creme fraiche 18 %
2,5 spsk. hvedemel
125 g sukker
3 stk. æg str. M/L
1 stk. æggeblommer
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt
1 knsp. salt
Dr. Oetker Choco Sauce

Pynt:

2,5 dl piskefløde
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
1 - 2 spsk. flormelis
4 stk. After Eight® breve
Dr. Oetker Økologisk Leafy Pear krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 °C varmluft.

1

Kiksebund

Smelt smør i en lille gryde. Hæld kiks i en frostpose. Bank posen med en kagerulle til kiksene er findelte. Hæld kiks, smeltet smør, salt og sukker i en skål. Rør det grundigt sammen. Fordel kikseblandingen i en springform beklædt med bagepapir i bunden og smør i siden. Kikseblandingen må gerne gå en smule op ad siden på springformen. Bag bunden midt i ovnen i 10 minutter. Stil den herefter i køleskabet.

2

Ostecreme

Skær After Eight® ud i små tern og læg dem til side. Pisk flødeost cremet i en skål med en håndmixer eller røremaskine. Tilsæt cremefraiche, mel og sukker. Pisk til sidst æggene i et ad gangen. Rør Vanilla Paste, After Eight® stykker og Naturlig Pebermynteekstrakt og salt i ostemasssen.

3

Samling

Tag kiksebunden ud af køleskabet. Hæld ostecremen over kiksebunden. Brug evt. en dejskraber til at glatte cremen ud med. Fordel Choko Dessertsauce i et tilfældigt mønster oven på kagen. Træk en kniv gennem kagen så der dannes fine spor af chokolade. Bag kagen midt i ovnen i 10 minutter ved 200 °C varmluft. Sænk herefter varmen til 100 °C varmluft og bag kagen færdig i 30 minutter.

Sluk ovnen men lad cheesecaken blive i ovnen. Sæt ovenlågen på klem med en grydeske. Lad cheesecaken køle af i ovnen i 2 timer. Efter 2 timer sættes den forsigtigt i køleskabet 3-4 timer. Den må gerne stå natten over.

4

Pynt

Når kagen er gennemkold forberedes pynten. Hæld piskefløde, Vanilla Paste og flormelis i en skål. Pisk fløden til en fast flødeskum. Fyld skummen i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt skummet rundt i kanten på kagen. Skær After Eight® diagonalt igennem. Sæt dem fast i skummen langs kanten. Pynt til sidst kanten med Leafy Pear Krymmel.

Næringsindhold til opskriften Bagt pebermynte cheesecake med After Eight®

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 3601kJ
860kcal
1511kJ
361kcal
Fedt 58.42g 24.55g
Kulhydrat 70.95g 29.81g
Protein 14.16g 5.95g