Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Banan-karamel bradepandekage | Liv Martine

(0)
5 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

I denne opskrift forvandler Liv Martine en almindelig banankage til et sandt vidunder med lækker saltkaramel og karamelmousse.

ca. 20 - 24 portioner

nem 70 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Banan-karamel bradepandekage | Liv Martine

Redskaber:

håndmixer
bradepande
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker fylde tyl; ø 4 mm
Dr. Oetker stjernetyl; ø 8 mm

Banankage:

160 g smør
5 æg str. M/L
250 g sukker
4 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
220 g hvedemel
3 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
4 bananer , gerne overmodne
85 g mini karameltern

Saltkaramel:

120 g Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
½ - 1 tsk. flagesalt

Karamelmousse:

1 pose Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 ½ dl sødmælk
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt

Pynt:

1 pose Dr. Oetker Mandelflager
Dr. Oetker Black & Gold

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

1

Banankage

Smelt smørret i en gryder over svag varme eller i mikroovn, lad det køle let af.

Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Sigt hvedemel og bagepulver i massen, tilsæt det smeltede smør og vend dejen sammen. Mos bananerne med en gaffel og vend dem i dejen. Vend karameltern i til sidst.


Beklæd bradepanden med bagepapir og hæld dejen i. Bag kagen i 15-18 minutter i midten af ovnen. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagen køle lidt af. Skær kanterne af kagen hvis der ønskes et skarpt udtryk.

2

Saltkaramel

Kom Toffee Dessertsaucen i en lille skål, tilsæt flagesalt og rør det godt rundt. Kom saltkaramellen i en sprøjtepose med fyldetyl. Stik fyldetyllen halvvejs ned i den stadig lune kage og tryk saltkaramel ud i små fordybninger over hele kagen. Gem halvdelen af saltkaramellen til pynten.


Lad kagen køle helt af.

3

Karamelmousse

Kom indholdet at et brev Cake Mousse Vanilla Taste i en skål. Tilsæt mælk og Naturlig Karamel Ekstrakt. Pisk 1 minut med en håndmixer ved lav hastighed, og derefter 4 minutter på højeste hastighed, til moussen er let og luftig. Fyld moussen i en sprøjtepose med stjernetyl. Sprøjt små toppe af kagemousse ud på hele overfladen af kagen. 

4

Pynt

Sprøjt den resterende saltkaramel ovenpå mousse-toppene. Drys med mandelflager og guldkrymmel fra Black & Gold krymmel mix.

Tip

Vil du hellere have en chokolade glasur eller smørcreme på kage? Så kan du bruge vores Choco Dream Icing & Frosting til at lave en nem og lækker chokoladeglasur til kagen, du kan både bruge den til at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller en cream cheese frosting. Vi har samlet vores bedste opskrifter på Icing & Frostings.

Næringsindhold til opskriften Banan-karamel bradepandekage | Liv Martine

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1034 kJ
247 kcal
1277 kJ
305 kcal
Fedt 10.74 g 13.26 g
Kulhydrat 33.48 g 41.34 g
Protein 4.04 g 4.99 g