til opskriften Banan-karamel bradepandekage | Liv Martine
bradepande | |
sprøjtepose |
5 | æg str. M/L |
250 g | sukker |
4 tsk. | Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje |
220 g | hvedemel |
3 tsk. | Dr. Oetker Bagepulver |
160 g | smør |
4 | bananer , gerne overmodne |
85 g | mini karameltern |
1 | Dr. Oetker Toffee Dessertsauce |
about 0,5 - 1 tsk. | flagesalt |
1 pose | Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste |
2,5 dl | sødmælk |
1 tsk. | Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt |
1 pose | Dr. Oetker Mandelflager |
Dr. Oetker Black & Gold |
Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig masse. Sigt hvedemel og bagepulver i massen, tilsæt smeltet smør og rør rundt. Mos bananerne med en gaffel og vend dem i blandingen. Rør karameltern i til sidst.
Beklæd bradepanden med bagepapir og hæld dejen i. Bag kagen i 15-18 min. i midten af ovnen. Stik en kniv ned i midten af kagen for at tjekke om kagen har fået nok. Hvis kniven kommer op ren er kagen færdig. Lad kagen køle en smule af. Skær kanterne af kagen hvis du ønsker et skarpere udtryk.
Tøm Toffee Dessertsaucen i en lille skål, tilsæt flagesalt og rør det godt rundt. Fyld herefter sprøjteposten med karamellen. Fyld kagen med saltkaramel mens den endnu er lun. Stik tuden af sprøjteposen halvvejs ned i kagen og tryk saltkaramel ud i små fordybninger over hele kagen. Halvdelen af saltkaramellen gemmes til pynt.
Bland brevets indhold med mælk og karamel ekstrakt. Pisk 1 min. med en håndmixer ved lav hastighed, og derefter 4 min. på højeste hastighed. Fyld moussen i en sprøjtepose med stjernetyl. Sprøjt små toppe af kagemousse ud på hele overfladen af kagen. Sprøjt den resterende saltkaramel ovenpå mousse-toppene.
Drys med mandelflager og guldkrymmel på hele kagens overflade.
Per Portion / Styk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energi |
984kJ 235kcal |
1277kJ 305kcal |
Fedt | 9.90g | 12.86g |
Kulhydrat | 32.61g | 42.35g |
Protein | 3.75g | 4.87g |