Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Banankage med Chocolate Chips - uden gluten

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne opskrift er en sand klassiker! Banan og chokolade er bare altid et hit og så er den tilmeld glutenfri, kan det bliver meget bedre?

20 - 22 portioner

nem 25 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Banankage med Chocolate Chips - uden gluten

Redskaber:

håndmixer
bradepande; 23 x 33 cm

Banankage uden gluten:

2 æg str. M/L
125 g sukker
1 dl lys sirup
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 dl yoghurt naturel
250 g rismel
100 g glutenfri havremel
125 g kartoffelmel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g smeltet smør , let afkølet
2 bananer , skåret i små tern
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C varmluft.

1

Banankage uden gluten

Pisk æg, sukker, sirup og vaniljesukker cremet og luftig. Rør derefter yoghurt i. 


I en anden skål blandes rismel, havremel, kartoffelmel og bagepulver. Sigt blandingen i dejen, og vend den godt sammen, vend derefter smeltet smør i. Tilsæt til sidst banan skåret i små tern og Chocolate Chips og vend dejen sammen.


Kom dejen i en smurt bradepande (23 x 33 cm), evt. er foret med bagepapir. Bag kagen i 25-30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.


 Afkøl kagen på en bagerist.

Tip

Se vores side om glutenfri bagning for inspiration til flere glutenfri opskrifter.

Næringsindhold til opskriften Banankage med Chocolate Chips - uden gluten

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 800 kJ
191 kcal
1197 kJ
286 kcal
Fedt 5.71 g 8.52 g
Kulhydrat 31.55 g 47.09 g
Protein 3.01 g 4.50 g