Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Banankage med Chocolate Chips - uden gluten

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne opskrift er en sand klassiker! Banan og chokolade er bare altid et hit og så er den tilmeld glutenfri, kan det bliver meget bedre?

20 - 22 portioner

nem 25 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Banankage med Chocolate Chips - uden gluten

Redskaber:

håndmixer
bradepande; 23 x 33 cm

Banankage uden gluten:

2 æg str. M/L
125 g sukker
1 dl lys sirup
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 dl yoghurt naturel
250 g rismel
100 g glutenfri havremel
125 g kartoffelmel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g smeltet smør , let afkølet
2 bananer , skåret i små tern
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C varmluft.

1

Banankage uden gluten

Pisk æg, sukker, sirup og vaniljesukker cremet og luftig. Rør derefter yoghurt i. 


I en anden skål blandes rismel, havremel, kartoffelmel og bagepulver. Sigt blandingen i dejen, og vend den godt sammen, vend derefter smeltet smør i. Tilsæt til sidst banan skåret i små tern og Chocolate Chips og vend dejen sammen.


Kom dejen i en smurt bradepande (23 x 33 cm), evt. er foret med bagepapir. Bag kagen i 25-30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.


 Afkøl kagen på en bagerist.

Tip

Se vores side om glutenfri bagning for inspiration til flere glutenfri opskrifter.

Næringsindhold til opskriften Banankage med Chocolate Chips - uden gluten

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 800kJ
191kcal
1197kJ
286kcal
Fedt 5.71g 8.52g
Kulhydrat 31.55g 47.09g
Protein 3.01g 4.50g