Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Banankage med Chocolate Chips - uden gluten

Denne opskrift er en sand klassiker! Banan og chokolade er bare altid et hit!

20 - 22 portioner

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Banankage med Chocolate Chips - uden gluten

Redskaber:

bradepande; 23 x 33 cm

Kagedejen:

2 æg str. M/L
125 g sukker
1 dl lys sirup
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 dl yoghurt naturel
250 g rismel
100 g glutenfri havremel
125 g kartoffelmel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g smeltet smør , let afkølet
2 bananer
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C varmluft.

1

Kagedejen

Pisk æg, sukker, sirup og vaniljesukker cremet og luftig. Rør yoghurten i og bland godt. I en anden skål blandes rismel, havremel, kartoffelmel og bagepulver. Melblandingen sigtes i dejen og det hele vendes godt sammen. 

Skær bananerne i små tern. Kom smeltet smør, banantern og chocolate chips i dejen og rør det godt sammen.

Kom dejen i en smurt bradepande, der evt. er foret med bagepapir, og bag kagen i 25-30 min. Afkøl kagen på en bagerist.

Næringsindhold til opskriften Banankage med Chocolate Chips - uden gluten

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 800kJ
191kcal
1197kJ
286kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 31.55g 47.09g
Protein 0g 0g