Bradepandekage med ananas
ca. 12 portioner
Nem
75 minutter
Skal man altid bruge den dyre smør når man bager? Svaret er nej! Denne kage er budgetvenlig og lavet med margarine og frugt fra dåse.
En svampet og lækker bradepandekage med ananas.
Ananasen tilfører kagen en dejlig sødme og friskhed.
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Ingredienser
300 g
margarine i tern
275 g
sukker
2 tsk.
4
æg str. M/L
340 g
hvedemel
2 tsk.
1 dl
ananassaft fra dåse
1 dåse
ananas i tern (fra alm. størrelse dåse)
Redskaber
bradepande; 20 x 30 cm
håndmixer
I alt :
75 minutter
Forb. :
40 minutter
Bagning:
35 minutter
1
Tænd ovnen på 180 °C varmluft
2
Ananas bradepandekage
300 gmargarine i tern
275 gsukker
2 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
4æg str. M/L
340 ghvedemel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 dlananassaft fra dåse
1 dåseananas i tern (fra alm. størrelse dåse)
Pisk margarine, sukker og Vanilla Paste hvidt og rør æggene i et ad gangen.
Mel og bagepulver blandes, sigtes og røres i dejen. Vend ananassaft og ananasstykker forsigtigt i dejen.
Krøl et stykke bagepapir, og skyld kort under varmt vand fra hanen. Vrid bagepapiret og foer en bradepande (20x30 cm). Fordel dejen i bradepanden og bag kagen midt i ovnen i ca. 35 minutter.
Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.
Bagetid
35 minutter
3
Tilbehør
1 brevDr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 ½ dlletmælk
Afkøl kagen og server kagen med frisk pisket Dr. Oetker Vaniljekagemousse, creme fraiche eller flødeskum rørt med lidt vaniljepasta.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter