Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Bilbane

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Opskriften på Bilbanekage er ideel til en børnefødselsdag. Og så er den ret nem at lave.

25 - 30 portioner

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Bilbane

Redskaber:

håndmixer
2 springforme; ø 22 cm

Chokoladekage:

250 g smør
4 spsk. Dr. Oetker Baking Cocoa
300 g sukker
4 æg str. M/L
2 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
250 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl mælk

Topping og pynt - asfalt:

200 g flormelis
2 spsk. Dr. Oetker Baking Cocoa
2 - 3 spsk. kogende vand
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Topping og pynt - græs midte:

125 g flormelis
50 g blødt smør
½ tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
1 - 2 spsk. mælk
Dr. Oetker Økologisk Leafy Pear krymmel eller den grønne krymmel fra Neon krymmelmix
Målflag af papir og tandstik
Små biler

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 175° C traditionel varme.

1

Chokoladekage

Smelt smørret i en gryde. Tilsæt kakao og rør indtil det er opløst i smørret. Tag det af varmen.


Pisk sukker, æg og vaniljesukker cremet og luftigt. Sigt mel og bagepulver i æggemassen og rør det sammen. Rør derefter kakaosmør og mælk i dejen. Fordel dejen i to smurte springforme (ø 22 cm), gerne med bagepapir i bunden. Bag kagerne midt i ovnen i 30-35 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagerne er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.


Afkøl kagerne på en bagerist.

2

Topping og pynt - asfalt

Skær et lille buet stykke af den ene kage, så de to kager kan passe sammen som et 8-tal. Læg de to kager sammen på et serveringsfad.


Sigt flormelis og kakao sammen, tilsæt kogende vand og rør til glasuren har en passende konsistens. Overtræk kagerne med glasuren, lad den tørre let.


Tegn vejstriber på kakaoglasuren med hvid Writing Icing Decór.

3

Topping og pynt - græs midte

Kom flormelis, smør, konditorfarve og mælk i en skål. Pisk blandingen først ved lav hastighed 1 minut og derefter 3-4 minutter ved højeste hastighed til konsistensen er luftig. 


Kom smørcreme på midten af hver kage som græsplæne (se billedet). Drys med grøn krymmel, enten Leafy Pear eller grøn krymmel fra Neon Mix. 


Tegn et målflag på et lille stykke papir og sæt det fast med tape på en tændstik, dekorer kagen med flaget og små biler.

Tip

Hvis du vil lave en endnu nemmere glasur, så prøv vores Choco Dream Icing & Frosting. Du kan både bruge den til at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller cream cheese frosting. Vi har her samlet vores bedste opskrifter på Icing & Frostings.

Næringsindhold til opskriften Bilbane

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1030 kJ
246 kcal
1637 kJ
391 kcal
Fedt 11.03 g 17.51 g
Kulhydrat 33.55 g 53.26 g
Protein 2.87 g 4.55 g