Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.
Pisk smør, sukker og marcipan sammen. Tilsæt æggene og fortsæt med at piske.
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Vend dem derefter i marcipanmassen.
Fordel dejen i en smurt springform (ø 22 cm) med bagepapir i bunden (dejen vil være ca. ½ cm i tykkelsen). Bag mazarinbunden midt i ovnen i 40-50 minutter. Afkøl bunden helt, frigør derefter kagen fra springformen.
Kom kagen på et fad, kom kageplast og ringen fra springformen udenom kagen. Derved får kagen en flot kant når hindbærmarmeladen fordeles.
Bagetid: 40 - 50 Minutes
Læg husblas i blød i koldt vand. Varm 100 g af marmeladen op. Klem husblassen fri for vand og smelt den i marmeladen. Hæld den varme blanding over i den resterende marmelade og rør sammen. Fordel marmeladen på mazarinbunden og lade den sætte sig på køl mens marengsen piskes.
Bland æggehvider og flormelis pisk med en håndmixer i ca. 10 minutter og tilføj Vanilla paste. Marengsen er klar når den er luftig og lidt stiv.
Fyld marengmassen i en sprøjtepose med en rund tyl og pynt kagen med små toppe. Brug en créme brûlée-brænder (gasbrænder) til at brune marengsen let.
Halvér de friske hindbær og pynt kagen med hindbær og mandelsplitter eller krymmel.
Vær opmærksom på at ikke alt Dr. Oetkers krymmel er glutenfrit og laktosefrit. Hvis du er allergiker så tjek altid bagsiden af det specifikke produkt inden du pynter din kage.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager