Flag

Choko og Pebermynte småkager

about 40 stk.
Middelsvær
190 minutter
To lækre julesmage i én og samme opskrift. Sprøde småkager med choko og pebermynte i en skøn kombination.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Dej
200 gsukker
300 ghvedemel
50 gkakao
½ tsk.Dr. Oetker Hjortetaksalt
250 gkoldt smør
1 ½ spsk.Dr. Oetker Naturlig Pebermynte Aroma
100 ghakket mørk chokolade
1æg str. M/L
Pynt
Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Silver Pearls
Dr. Oetker Bagelim
pebermyntestok, mini

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Hjortetaksalt
Picture - Dr. Oetker Writing Icing Decór
Picture - Dr. Oetker Silver Pearls
Picture - Dr. Oetker Bagelim
1

Dej

200 gsukker
300 ghvedemel
50 gkakao
½ tsk.Dr. Oetker Hjortetaksalt
250 gkoldt smør
1 ½ spsk.Dr. Oetker Naturlig Pebermynte Aroma
100 ghakket mørk chokolade
1æg str. M/L

Bland sukker, mel, kakao og hjortetaksalt. Smuldr den kolde smør i blandingen og bland med pebermynte ekstrakt samt hakket chokolade. Saml dejen med æg, tryk den flad og pak den ind i husholdningsfilm. Læg dejen på køl i køleskabet i mindst 30 min.

2

Tænd ovnen på 200˚ C traditionel varme.

3

Rul dejen ud, udstik den med dine yndlings kageudstikkere og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag kagerne midt i ovnen i 8-10 min. Læg kagerne til afkøling på en bagerist og opbevar dem i en kagedåse.

Bagetid: 8 - 10 Minutes

4

Pynt

Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Silver Pearls
Dr. Oetker Bagelim
pebermyntestok, mini

Tegn mønstre på småkagerne med dekorationsglasur og pynt med skinnende sølvperler inden glasuren tørrer. Sæt en klat bagelim på bagsiden af kagen og påsæt en lille permyntestok som krog. Lad tørre 1-2 timer og server på kanten af en kop varm kaffe, te eller kakao.