Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Choko og Pebermynte småkager

To lækre julesmage i én og samme opskrift. Sprøde småkager med choko og pebermynte i en skøn kombination.

about 40 stk.

for let øvede 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Choko og Pebermynte småkager

Dej:

200 g sukker
300 g hvedemel
50 g kakao
0,5 tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt
250 g koldt smør
1,5 spsk. Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt
100 g Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark
1 æg str. M/L

Pynt:

Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
Dr. Oetker Bagelim
pebermyntestok, mini

Tilberedning

Tilberedning

1

Dej

Bland sukker, mel, kakao og hjortetaksalt. Smuldr den kolde smør i blandingen og bland med pebermynte ekstrakt samt chocolate chips. Saml dejen med æg, tryk den flad og pak den ind i husholdningsfilm. Læg dejen på køl i køleskabet i mindst 30 min.

2

Tænd ovnen på 200˚ C traditionel varme.

3

Rul dejen ud, udstik den med dine yndlings kageudstikkere og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag kagerne midt i ovnen i 8-10 min. Læg kagerne til afkøling på en bagerist og opbevar dem i en kagedåse.

4

Pynt

Tegn mønstre på småkagerne med dekorationsglasur og pynt med skinnende sølvperler inden glasuren tørrer. Sæt en klat bagelim på bagsiden af kagen og påsæt en lille permyntestok som krog. Lad tørre 1-2 timer og server på kanten af en kop varm kaffe, te eller kakao.

Næringsindhold til opskriften Choko og Pebermynte småkager

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 825kJ
197kcal
1792kJ
428kcal
Fedt 8.27g 17.97g
Kulhydrat 29.25g 63.58g
Protein 1.36g 2.95g