Kom sukker og majsstivelse i en gryde. Rør ingredienserne grundigt sammen, så der ikke dannes klumper af majsstivelse i karamellerne. Tilsæt derefter vand, smør, glukosesirup og Concentrated Green Colour. Varm massen op under omrøring i starten til smørret er smeltet og massen er godt blandet. Stop derefter med at røre i massen og kog den op til 120 ºC, mål med et termometer. Rør til slut Naturlig Pebermynteekstrakt i.
Hæld massen over i en stor skål smurt med olie. Lad det køle af ved stuetemperatur indtil den er til at røre ved og håndtere, ca. 35-40 minutter.
Smør hænderne med olie og tag den let afkølede karamelmasse op i hånden, stræk luft ind i den, som var det en bolsjemasse, stræk massen ud og fold den sammen igen ca. 80 gange eller i ca. 10 minutter, til karamellen bliver lysere og mere mat i farven og den bliver sej at trække.
Tril lange pølser af karamelmassen ud på et stykke bagepapir. Smør en saks med lidt olie og klip karamellerne ud i passende, mundrette stykker. Pak dem ind i små stykker af bagepapir.
Du kan også prøve at bruge en anden smag eller farve i karamellerne hvis ønsket.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :80 minutterMiddelsvær25 - 30 stk.