Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chokolade-cookies - uden gluten og laktose

(0)
5 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Klassiske, sprøde cookies med chokoladestykker men uden gluten og laktose. Perfekte til den gluten- og laktosefri fødselsdag eller som tilbehør til kaffen.

16 - 18 stk.

nem 40 Minutter iconlaktosefrei26x26png Laktosefri iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokolade-cookies - uden gluten og laktose

Cookie-dejen:

125 g laktosefri smør
175 g rørsukker
1 æg str. M/L
100 g rismel
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 g laktosefri, mørk chokolade
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160 °C traditionel varme.

1

Cookie-dejen

Rør smør og sukker blødt. Tilsæt ægget. Bland rismel og bagepulver i en skål og sigt det i dejen. Tilsæt mandelmel og vaniljesukker og rør det hele godt sammen. Smelt chokoladen, dette kan gøres i en mikrobølgeovn eller over vandbad. Rør chokoladen i dejen. Vend herefter mandlerne i.

Sæt dejen med to skeer som kugler med god afstand på bageplader med bagepapir. Fordel gerne dejen på to bageplader, da kagerne flyder en del ud. Bag en plade af gangen.

2

Bag kagerne midt i ovnen i 13-16 min. Afkøl kagerne 5 min. på bagepladen, flyt dem derefter over på en bagerist og lad dem afkøle helt. Opbevar kagerne i en kagedåse.

OBS

Mørk chokolade kan indeholde spor af laktose. Hvis kagerne skal være helt laktosefri skal du være opmærksom på at chokoladen du anvender er laktosefri.

Næringsindhold til opskriften Chokolade-cookies - uden gluten og laktose

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 825 kJ
197 kcal
2064 kJ
493 kcal
Fedt 12.68 g 31.69 g
Kulhydrat 17.33 g 43.33 g
Protein 2.67 g 6.67 g