Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Chokolade-cookies - uden gluten og laktose

Klassiske, sprøde cookies med chokoladestykker men uden gluten og laktose. Perfekte til den gluten- og laktosefri fødselsdag eller som tilbehør til kaffen.

16 - 18 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokolade-cookies - uden gluten og laktose

Cookie-dejen:

125 g laktosefri smør
175 g rørsukker
1 æg str. M/L
100 g rismel
0,5 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 g laktosefri, mørk chokolade
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160 °C traditionel varme.

1

Cookie-dejen

Rør smør og sukker blødt. Tilsæt ægget. Bland rismel og bagepulver i en skål og sigt det i dejen. Tilsæt mandelmel og vaniljesukker og rør det hele godt sammen. Smelt chokoladen, dette kan gøres i en mikrobølgeovn eller over vandbad. Rør chokoladen i dejen. Vend herefter mandlerne i.

Sæt dejen med to skeer som kugler med god afstand på bageplader med bagepapir. Fordel gerne dejen på to bageplader, da kagerne flyder en del ud. Bag en plade af gangen.

2

Bag kagerne midt i ovnen i 13-16 min. Afkøl kagerne 5 min. på bagepladen, flyt dem derefter over på en bagerist og lad dem afkøle helt. Opbevar kagerne i en kagedåse.

OBS

Mørk chokolade kan indeholde spor af laktose. Hvis kagerne skal være helt laktosefri skal du være opmærksom på at chokoladen du anvender er laktosefri.

Næringsindhold til opskriften Chokolade-cookies - uden gluten og laktose

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 825kJ
197kcal
2056kJ
491kcal
Fedt 12.64g 31.61g
Kulhydrat 17.22g 43.04g
Protein 2.66g 6.64g