Sigt mel og Hjortetaksalt sammen. Rør derefter sukker, salt og hakkede mandler i. Tilsæt stuetempereret vegansk smør og vaniljepasta og ælt dejen sammen til en sammenhængende dej. Pak dejen ind i plastfilm og kom den i køleskabet i mindst 3 timer og gerne til dagen efter.
Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.
Kom dejen igennem en kødhakker med en stjerneform eller rul den til tynde pølser. Hvis dejen er meget hård, så ælt den kort sammen i hånden, så varmen fra dine hænder kan blødgøre dejen lidt, inden den kommes i kødhakkeren. Form runde kranse med en diameter på ca. 4 cm. Læg kransene på bageplader beklædt med bagepapir.
Bag vaniljekransene i 8-10 minutter til de er gyldenbrune. Afkøl småkagerne på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt beholder.
Bagetid: 8 - 10 Minutes
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours