Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chokolade-fudge-cupcakes

(0)
3 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Kreative cupcakes, med en fyldig smag af chokolade.

12 - 15 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokolade-fudge-cupcakes

Kagedej:

60 g mørk chokolade
125 g smør
6 stk. fudge med vanilje (kan købes i de fleste bland-selv-slik butikker)
65 g hvedemel
110 g sukker
4 æg str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma

Topping og pynt:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2 ½ dl letmælk

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 165°C varmluft.

2

Kagedej

Hak chokoladen fint. Smelt smørret i en gryde, tag den af varmen og rør hakket chokolade i til det smelter. Lad det køle lidt ned.

Skær chocolatefudge i mindre stykker, vend dem i 2 spsk. af hvedemelet og læg dem til side. Pisk sukker og æg til en luftig masse. Tilsæt sigtet mel og rør det i sammen chokoladesmørret og vaniljearoma. Rør til dejen er jævn og fordel den i muffinformene. Dump fudge-ternene ned oven i dejen.

Bag kagerne 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland brevets indhold med 2½ dl letmælk, pisk med en håndmikser ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed.

Fyld kagemoussen i en sprøjtepose, sprøjt den ud på de afkølede kager. Pynt med Dr. Oetker krymmel eller chokoladefigurer.

Næringsindhold til opskriften Chokolade-fudge-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1055 kJ
252 kcal
1599 kJ
382 kcal
Fedt 14.70 g 22.28 g
Kulhydrat 25.48 g 38.60 g
Protein 4.41 g 6.68 g