Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chokolade marengs

(0)
5 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækre chokolade marengs pyntet med smeltet chokolade - lige til at sætte tænderne i.

ca. 12 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokolade marengs

Marengs:

4 æggehvider str. M/L
ca. 320 g lyst rørsukker (det skal være dobbelt vægt af hviderne)
2 spsk. Dr. Oetker Baking Cocoa

Pynt:

100 g mørk kogechokolade eller chokoladeknapper

Tilberedning

Tilberedning

Marengs

Tænd ovnen på 150 °C varmluft.

Afvej æggehviderne i en helt ren skål. Gang vægten af æggehviderne med 2 og hæld det i en skål. Rør kakaopulver i sukkeret.

Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkerblandingen en ske af gangen imens der piskes. Bliv ved med at piske marengsen indtil alle sukkerkrystaller er opløst. Det tager mindst 10 min. Gnid evt. lidt marengs mellem fingerspidserne for at mærke om alt sukkeret er opløst.

Fordel marengsen i 12 store skefulde på en bageplade beklædt med bagepapir. Marengsene må gerne være lidt aflange.

Bag marengsene i ca. 25 min. Sluk ovnen og lad marengsene afkøle i ovnen med lukket ovnlåge.

1

Pynt

Smelt chokolade over et vandbad eller i mikroovn. Med en ske tegnes tynde streger af smeltet chokolade på kryds og tværs af chokolademarengsene.

Tip

Vidste du, at det afgørende første skridt for succes med marengs er at piske æggehviderne i rigtig lang tid, helst 10 min.? Læs mere om hvordan du får de lækreste marengs.

Næringsindhold til opskriften Chokolade marengs

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 703 kJ
168 kcal
1470 kJ
351 kcal
Fedt 3.23 g 6.73 g
Kulhydrat 32.23 g 67.16 g
Protein 2.11 g 4.39 g