Flag

Chokolade cookies med After Eight® fyld

12 stk.
Nem
75 minutter
Fyldte chokoladecookies der gemmer på en syndig midte af frisk mintsmag. Pyntet med en grøn glasur af chokolade og knasende krymmel.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Cookiedej
250 gsmør stuetempereret
100 gbrun farin
1 tsk.Dr. Oetker Natron
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 tsk.salt
300 ghvedemel
60 gusødet kakao
2 tsk.majsstivelse
1æg str. M/L
100 ghakket mørk chokolade
Fyld
12After Eight® breve
Pynt
100 ghvid chokolade (hakket)
1 tsk.Dr. Oetker Concentrated Green Colour

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Natron
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Concentrated Green Colour

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Cookiedej

250 gsmør stuetempereret
100 gbrun farin
1 tsk.Dr. Oetker Natron
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 tsk.salt
300 ghvedemel
60 gusødet kakao
2 tsk.majsstivelse
1æg str. M/L
100 ghakket mørk chokolade

Ælt smør, brun farin, natron, bagepulver, vaniljesukker, salt, hvedemel, kakao, majsstivelse, æg og hakket chokolade sammen med en håndmixer eller røremaskine med æltekrog. Ælt til blandingen er sammenhængende.

2
12After Eight® breve

Drys lidt mel på bordet og rul dejen til en pølse der måler 6-7 cm. i diameter. Skær dejpølsen ud i 24 skiver. Læg et stykke After Eight® på halvdelen af skiverne. Placer de resterende dejskiver oven på dejskiverne med chokoladen. Tryk dem sammen hele vejen rundt i kanten. Sørg for at chokoladen er lukket godt inde.

3

Placer 6 cookies forskudt af hinanden på hver bradepande beklædt med bagepapir. Bag dem i ca. 15-20 min. Afkøl dem på en bagerist. Gentag processen med de sidste 6 cookies.

Bagetid: about 15 - 20 Minutes

4

Pynt

100 ghvid chokolade (hakket)
1 tsk.Dr. Oetker Concentrated Green Colour

Smelt hvid chokolade over vandbad eller i mikroovn. Rør Concentrated Green Colour ud i den smeltede chokolade. Kom chokoladen i et lille cornet og sprøjt det ud i et fint mønster. Drys straks med krymmel. Alternativt kan halvdelen af hver cookie dyppes i chokoladen.


Tips og tricks

Spiser du ikke alle kagerne, kan du sagtens fryse dem med chokolade og krymmel. Tag dem ud af fryseren. Stil dem på køkkenbordet ca. 2 timer før servering.