
Chokolade cookies med After Eight® fyld
Se produkter
Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Ælt smør, brun farin, natron, bagepulver, vaniljesukker, salt, hvedemel, kakao, majsstivelse, æg og hakket chokolade sammen med en håndmixer eller røremaskine med æltekrog. Ælt til blandingen er sammenhængende.
Drys lidt mel på bordet og rul dejen til en pølse der måler 6-7 cm. i diameter. Skær dejpølsen ud i 24 skiver. Læg et stykke After Eight® på halvdelen af skiverne. Placer de resterende dejskiver oven på dejskiverne med chokoladen. Tryk dem sammen hele vejen rundt i kanten. Sørg for at chokoladen er lukket godt inde.
Placer 6 cookies forskudt af hinanden på hver bradepande beklædt med bagepapir. Bag dem i ca. 15-20 min. Afkøl dem på en bagerist. Gentag processen med de sidste 6 cookies.
Bagetid: ca. 15 - 20 minutter
Smelt hvid chokolade over vandbad eller i mikroovn. Rør Concentrated Green Colour ud i den smeltede chokolade. Kom chokoladen i et lille cornet og sprøjt det ud i et fint mønster. Drys straks med Leafy Pear krymmel. Alternativt kan halvdelen af hver cookie dyppes i chokoladen.
Spiser du ikke alle kagerne, kan du sagtens fryse dem med chokolade og krymmel. Tag dem ud af fryseren. Stil dem på køkkenbordet ca. 2 timer før servering.
Relaterede opskrifter

Julecookies

Lemon cookies

Brunkagemænd med chokolade

Smølfe-spiraler | Kreahjørnet

Choko og Pebermynte småkager

Brownie med kaffe og After Eight®

Champagnevingummier

Chokolade marengs
