Flag

Chokoladestykker med mintcreme

30 - 40 stk.
Middelsvær
150 minutter
En konfekt så skøn at den med sikkerhed vil få julestemningen til at sprede sig i hjemmet.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
form; 18 x 24 cm

Ingredienser

Bund
125 gblødt smør
50 gsukker
4 spsk.kakao
1æg str. M/L (sammenpisket)
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
200 gkiks (fx Digestive e. lign.)
65 gkokosmel
1 poseDr. Oetker Hasselnøddeflager eller hakkede mandler (50 g)
Fyld
50 gblødt smør
2 spsk.mælk
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 spsk.Dr. Oetker Naturlig Pebermynte Aroma
200 gflormelis
½ tsk.Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
Overtræk
200 gchokolade

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Hasselnøddeflager eller hakkede mandler (50 g)
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
1

Bund

125 gblødt smør
50 gsukker
4 spsk.kakao
1æg str. M/L (sammenpisket)

Smelt smørret i en gryde. Rør sukker, kakao og æg i. Under omrøring varmes massen igennem, til den bliver tyk.


Tag gryden af varmen og rør vaniljesukker, knuste digestive kiks, kokosmel og finthakkede hasselnøddeflager i. Blandingen fordeles jævnt i formen beklædt med bagepapir. Bunden skal trykkes sammen, inden den sættes til afkøling i køleskabet. Bunden skal være helt fast og skal opbevares i køleskabet i mindst en time.

2

Fyld

50 gblødt smør
2 spsk.mælk
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 spsk.Dr. Oetker Naturlig Pebermynte Aroma
200 gflormelis
½ tsk.Dr. Oetker Grøn Konditorfarve

Pisk smør, mælk, vaniljesukker, pebermynteekstrakt, flormelis og konditorfarve sammen i en skål med en håndmixer – først ved lav hastighed og derefter ved høj hastighed, til cremen er som blødt smør. Tilsæt evt. mere mælk, hvis cremen er for tyk. Smør mintcremen ud på den afkølede bund og sæt den tilbage i køleskabet i mindst 30 minutter.

3

Overtræk

200 gchokolade

Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad. Overtræk den afkølede konfekt. Lad chokoladen stivne og skær kagen i små stykker til servering. Opbevar Chokoladestykkerne i en tætlukket beholder i køleskabet.