Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chokoladestykker med mintcreme

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En konfekt så skøn at den med sikkerhed vil få julestemningen til at sprede sig i hjemmet.

30 - 40 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladestykker med mintcreme

Form; 18 x 24 cm:

Bund:

125 g blødt smør
50 g sukker
4 spsk. kakao
1 æg str. M/L (sammenpisket)
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
200 g kiks (fx Digestive e. lign.)
65 g kokosmel
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager eller hakkede mandler (50 g)

Fyld:

50 g blødt smør
2 spsk. mælk
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 spsk. Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt
200 g flormelis
½ tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve

Overtræk:

200 g chokolade

Tilberedning

Tilberedning

1

Bund

Smelt smørret i en gryde. Rør sukker, kakao og æg i. Under omrøring varmes massen igennem, til den bliver tyk.

Tag gryden af varmen og rør vaniljesukker, knuste digestive kiks, kokosmel og finthakkede hasselnøddeflager i. Blandingen fordeles jævnt i formen beklædt med bagepapir. Bunden skal trykkes sammen, inden den sættes til afkøling i køleskabet. Bunden skal være helt fast og skal opbevares i køleskabet i mindst en time.

2

Fyld

Pisk smør, mælk, vaniljesukker, pebermynteekstrakt, flormelis og konditorfarve sammen i en skål med en håndmixer – først ved lav hastighed og derefter ved høj hastighed, til cremen er som blødt smør. Tilsæt evt. mere mælk, hvis cremen er for tyk. Smør mintcremen ud på den afkølede bund og sæt den tilbage i køleskabet i mindst 30 minutter.

3

Overtræk

Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad. Overtræk den afkølede konfekt. Lad chokoladen stivne og skær kagen i små stykker til servering. Opbevar Chokoladestykkerne i en tætlukket beholder i køleskabet.

Næringsindhold til opskriften Chokoladestykker med mintcreme

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 657 kJ
157 kcal
2056 kJ
491 kcal
Fedt 9.99 g 31.22 g
Kulhydrat 15.61 g 48.77 g
Protein 1.65 g 5.15 g