Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Chokoladestykker med mintcreme

En konfekt så skøn at den med sikkerhed vil få julestemningen til at sprede sig i hjemmet.

30 - 40 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladestykker med mintcreme

Form; 18 x 24 cm:

Bund:

125 g blødt smør
50 g sukker
4 spsk. kakao
1 æg str. M/L (sammenpisket)
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
200 g kiks (fx Digestive e. lign.)
65 g kokosmel
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager eller hakkede mandler (50 g)

Fyld:

50 g blødt smør
2 spsk. mælk
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 spsk. Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt
200 g flormelis
0,5 tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve

Overtræk:

200 g chokolade

Tilberedning

Tilberedning

1

Bund

Smelt smørret i en gryde. Rør sukker, kakao og æg i. Under omrøring varmes massen igennem, til den bliver tyk.

Tag gryden af varmen og rør vaniljesukker, knuste digestive kiks, kokosmel og finthakkede hasselnøddeflager i. Blandingen fordeles jævnt i formen beklædt med bagepapir. Bunden skal trykkes sammen, inden den sættes til afkøling i køleskabet. Bunden skal være helt fast og skal opbevares i køleskabet i mindst en time.

2

Fyld

Pisk smør, mælk, vaniljesukker, pebermynteekstrakt, flormelis og konditorfarve sammen i en skål med en håndmixer – først ved lav hastighed og derefter ved høj hastighed, til cremen er som blødt smør. Tilsæt evt. mere mælk, hvis cremen er for tyk. Smør mintcremen ud på den afkølede bund og sæt den tilbage i køleskabet i mindst 30 minutter.

3

Overtræk

Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad. Overtræk den afkølede konfekt. Lad chokoladen stivne og skær kagen i små stykker til servering. Opbevar Chokoladestykkerne i en tætlukket beholder i køleskabet.

Næringsindhold til opskriften Chokoladestykker med mintcreme

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 662kJ
158kcal
2060kJ
492kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g

Dr. Oetker tilbagekalder Chocolate Silver Pearls med udeklareret indhold af mælkeprotein

Der er desværre fundet indhold af mælkeprotein i dekorationsproduktet, hvilket ikke fremgår af etiketten. Det kan således fremkalde en allergisk reaktion hos forbrugere, der lider af mælkeallergi. Alle andre kan trygt spise sølvperlerne.

Sølvperlerne er blevet solgt siden primo 2018 i Meny, Spar, Kvickly, SuperBrugsen, DagligBrugsen, Liva, Løvbjerg og enkelte små supermarkedskæder samt Dr. Oetker Kagerullen i Tivoli og online på Bagetid.dk, Abashop.dk.

EAN kode 701073061060

Alle batchkoder og holdbarhedsdatoer er desværre forkert mærket.

 

Hvis man har mælkeallergi kan man returnere produktet ved at kontakte os på følgende telefon og email.