Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Christmas-cookies

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Fine christmas-cookies til den søde juletid med en god smag af vanilje. Kun fantasien sætter grænser for småkagernes form og pyntningen af dem.

40 - 45 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Christmas-cookies

Dejen:

325 g hvedemel
¼ tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt
175 g sukker
250 g smør
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
1 æggeblomme str. M/L

Pynt:

flormelis
varmt vand
Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Silver krymmel

Redskaber:

kagerulle
udstikker

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Sigt hvedemel og hjortetaksalt i en skål, og kom sukker heri. Smuldr smør i melblandingen, tilsæt vanilljearoma, og saml dejen med æggeblommen. Lad dejen hvile i køleskabet i mindst 2 timer.

2

Tænd ovnen på 180 ºC varmluft.

Rul dejen ud i ca. 5 mm tykkelse, og udstik småkagerne med udstiksforme (ø 4-7 cm). Læg småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag småkagerne i 8-10 min. Kagerne bages, til de er gyldne. Bagetiden kan variere alt efter størrelsen på udstiksformene. Afkøl småkagerne på en bagerist.

3

Pynt

Rør flormelis og vand sammen til glasur, og overtræk de afkølede småkager. Pynt småkagerne med dekorationsglasur og krymmel. Opbevar småkagerne i en kagedåse.

Næringsindhold til opskriften Christmas-cookies

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 423 kJ
101 kcal
1918 kJ
458 kcal
Fedt 5.09 g 23.15 g
Kulhydrat 12.84 g 58.35 g
Protein 0.85 g 3.88 g