Flag

Christmas-cookies

40 - 45 stk.
Middelsvær
215 minutter
Fine christmas-cookies til den søde juletid med en god smag af vanilje. Kun fantasien sætter grænser for småkagernes form og pyntningen af dem.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
kagerulle
udstikker

Ingredienser

Dejen
325 ghvedemel
¼ tsk.Dr. Oetker Hjortetaksalt
175 gsukker
250 gsmør
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljearoma
1æggeblomme str. M/L
Pynt
flormelis
varmt vand
Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Silver

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Hjortetaksalt
Picture - Dr. Oetker Vaniljearoma
Picture - Dr. Oetker Writing Icing Decór
Picture - Dr. Oetker Silver
1

Dejen

325 ghvedemel
¼ tsk.Dr. Oetker Hjortetaksalt
175 gsukker
250 gsmør
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljearoma
1æggeblomme str. M/L

Sigt hvedemel og hjortetaksalt i en skål, og kom sukker heri. Smuldr smør i melblandingen, tilsæt vanilljearoma, og saml dejen med æggeblommen. Lad dejen hvile i køleskabet i mindst 2 timer.

2

Tænd ovnen på 180 ºC varmluft.


Rul dejen ud i ca. 5 mm tykkelse, og udstik småkagerne med udstiksforme (ø 4-7 cm). Læg småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir.


Bag småkagerne i 8-10 min. Kagerne bages, til de er gyldne. Bagetiden kan variere alt efter størrelsen på udstiksformene. Afkøl småkagerne på en bagerist.

Bagetid: 8 - 10 Minutes

3

Pynt

flormelis
varmt vand
Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Silver

Rør flormelis og vand sammen til glasur, og overtræk de afkølede småkager. Pynt småkagerne med dekorationsglasur og krymmel. Opbevar småkagerne i en kagedåse.