Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Christmas-cookies

- Til den søde juletid.

40 - 45 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Christmas-cookies

Dejen:

325 g hvedemel
0,25 tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt
175 g sukker
250 g smør
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
1 æggeblomme str. M/L

Pynt:

flormelis
Vand , varmt
Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Choco Mix

preparation

Tilberedning

1

Dejen

Sigt hvedemel og hjortetaksalt i en skål, og kom sukker heri. Smuldr smør i melblandingen, tilsæt vanilljearoma, og saml dejen med æggeblommen. Lad dejen hvile i køleskabet i mindst 2 timer.

2

Tænd ovnen på 180º C varmluft.

Rul dejen ud i ca. 5 mm tykkelse, og udstik småkagerne med udstiksforme (4-7 cm i diameter). Læg småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag småkagerne i 8-10 minutter. Kagerne bages, til de er gyldne. Bagetiden kan variere alt efter størrelsen på udstiksformene. Afkøl småkagerne på en bagerist.

3

Pynt

Rør flormelis og vand sammen til glasur, og overtræk de afkølede småkager. Pynt småkagerne med dekorationsglasur og krymmel. Opbevar småkagerne i en kagedåse.