Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Cookies med kokos og korender

Lækker opskrift på dejlige småkager, der især er gode til den søde juletid.

10 - 12 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cookies med kokos og korender

Dejen:

150 g kokosmel
1 pose Dr. Oetker Korender (75 g)
200 g sukker
2 æggehvider str. M/L
1 æg str. M/L
125 g smør
1 knsp. salt
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
85 g hvedemel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

1

Dejen

Bland kokosmel, korender, sukker, æggehvider, æg, smør og salt i en tykbundet gryde. Tilsæt Vanilla Paste. Varm blandingen op ved middel varme under konstant omrøring, til smørret er smeltet.


Tag gryden af varmen. Tilsæt sigtet mel og rør dejen godt sammen. Sæt klatter af dejen med en spiseske på en bageplade beklædt med bagepapir. Der skal bruges 2 spsk. til hver cookie. Tryk klatterne let flade med en gaffel eller et fugtigt viskestykke.


Bag kagerne i 16-18 min. til de er gyldenbrune. Afkøl kagerne på en bagerist og opbevar dem i en kagedåse.

Tip

Disse cookies er ret store og kan også laves mindre, husk blot at bagetiden da skal forkortes.

Næringsindhold til opskriften Cookies med kokos og korender

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1285kJ
307kcal
1859kJ
444kcal
Fedt 18.88g 27.37g
Kulhydrat 31.72g 45.98g
Protein 3.18g 4.61g