Pisk smør, sukker og brun farin blødt og luftigt i ca. 4-5 minutter. Tilsæt æg og Taylor & Colledge Vanilla Bean Extract. Pisk blandingen godt sammen. Rør mel og natron i dejen. Tilsæt den hakkede chokolade og rør blandingen hurtigt sammen, indtil chokoladen er fordelt i dejen.
Del dejen i 14-16 kugler, som sættes på en bageplade med bagepapir. Tryk kuglerne let flade med en gaffel eller lignende. Sæt bagepladen i køleskabet i ca. 20 minutter.
Læg et stykke bagepapir i bunden af Airfryeren og bag 2-3 cookies ad gangen. Cookies bages ved 150 ℃ i 9-12 minutter. Kagerne er stadig bløde, når de er færdigbagte. Brug evt. en spartel til at flytte dem fra Airfryeren og over på en kagerist.
Nedfrys den ubagte cookiedej i kugler og forlæng bagetiden lidt, så har du nybagte cookies når lækkersulten melder sig.
Nyd dem lune eller lad småkagerne køle helt af inden de lægges i en lufttæt beholder.
Bagetid: 9 - 12 Minutes
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Lagkager og roulader
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :60 minutterabout 14 - 16 stk.