Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Cremet mokkabudding med Choco Sauce

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En lækker cremet variation af den klassiske budding - her tilsat kaffe og Choco Sauce. Anret i portionsglas og top med flødeskum.

8 - 10 portioner

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cremet mokkabudding med Choco Sauce

Kaffebudding:

1 brev Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
150 g sukker
1,3 l letmælk
3 spsk. instant kaffe
Dr. Oetker Choco Sauce

Pynt:

2 ½ dl piskefløde
Dr. Oetker Økologisk Earthy Cocoa krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Kaffebudding

Kom lidt Choco Sauce i hvert portionsglas.

Hæld brevets indhold i en skål og bland det sammen med sukkeret. Tilsæt 2 dl mælk og rør blandingen til en jævning.

Hæld resten af mælken (11 dl) i en gryde og bring det i kog. Opløs kaffen deri. Tag gryden af varmen og rør jævningen i. Kog derefter buddingen op under kraftig omrøring i mindst 1 min. Hæld buddingen over i portionsglassene og stil dem i køleskabet i mindst 4 timer.

2

Pynt

Pisk fløden til blødt skum og kom lidt flødeskum i hvert glas og drys med økologisk kakaokrymmel. Pynt flødeskummet med krymmel lige inden servering, da det ellers kan blive blødt.

Næringsindhold til opskriften Cremet mokkabudding med Choco Sauce

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1118 kJ
267 kcal
548 kJ
131 kcal
Fedt 12.87 g 6.34 g
Kulhydrat 32.37 g 15.95 g
Protein 5.69 g 2.80 g