Flag

Cremet mokkabudding med Choco Sauce

8 - 10 portioner
Nem
255 minutter
En lækker cremet variation af den klassiske budding - her tilsat kaffe og Choco Sauce. Anret i portionsglas og top med flødeskum.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Kaffebudding
Dr. Oetker Choco Sauce
1 brevDr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
150 gsukker
13 dlletmælk
3 spsk.instant kaffe
Pynt
2 ½ dlpiskefløde
Dr. Oetker Choco Mix

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Choco Sauce
Picture - Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
Picture - Dr. Oetker Choco Mix
1

Kaffebudding

Dr. Oetker Choco Sauce
1 brevDr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
150 gsukker
13 dlletmælk
3 spsk.instant kaffe

Kom lidt Choco Sauce i hvert portionsglas.

Hæld brevets indhold i en skål, tilsæt sukker og rør det sammen. Tilsæt 2 dl letmælk og rør blandingen til en jævning.

Hæld resten af mælken (11 dl) i en gryde og bring det i kog. Opløs kaffen deri. Tag gryden af varmen og rør jævningen i under kraftig omrøring. Kom derefter gryden tilbage på varmen og kog buddingen op under konstant omrøring i mindst 1 minut. Hæld buddingen over i portionsglassene og stil dem i køleskabet i mindst 4 timer.

2

Pynt

2 ½ dlpiskefløde
Dr. Oetker Choco Mix

Pisk fløden til blødt skum. Kom lidt flødeskum i hvert glas og drys med krymmel lige inden servering.


Tip

Find flere buddingeopskrifter på siden Budding - den klassiske dessert.