Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Den med juletræet

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Bag denne chokoladekage med en overraskelse indeni og server den til julefesten. Skær den over og se smilene brede sig.

14 - 16 portioner

for let øvede 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Den med juletræet

Redskaber:

håndmixer
bradepande; 20 x 30 cm
sandkageform
juletræsudstikker

Grøn pebermyntekage til juletræer:

125 g blødt smør
125 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt
2 æg str. M/L
125 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve

Chokoladekage:

225 g blødt smør
225 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
4 æg str. M/L
50 g Dr. Oetker Baking Cocoa
225 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl mælk

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

1

Grøn pebermyntekage til juletræer

Rør smør, sukker og Naturlig Pebermynteekstrakt lyst og luftigt. Pisk æggene i ét ad gangen og pisk mindst 1 minut efter hvert æg. Rør hurtigt sigtet hvedemel, bagepulver og Grøn Konditorfarve i dejen. Kom dejen i en bradepande (20 x 30 cm) foret med bagepapir.

Bag kagen til juletræerne midt i ovnen i 15-20 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen i formen på en bagerist.

Kontrollér at juletræs-udstiksformen kan stå i sandkageformen uden at stikke op over. Udstik juletræer af kagen og læg dem i bunker præcist oven på hinanden, så de er nemme at sætte ned i sandkageformen senere.

2

Chokoladekage

Sæt temperaturen i ovnen ned til 150 °C traditionel varme.


Rør smør, sukker og vaniljeekstrakt lyst og luftigt. Pisk æggene i et ad gangen og pisk mindst 1 minut efter hvert æg. Rør hurtigt sigtet kakao, hvedemel og bagepulver i dejen sammen med mælk.


Kom lidt af dejen i bunden af en sandkageform beklædt med bagepapir, så bunden er dækket. Stil juletræerne ned i formen i en lang række og kom resten af dejen i formen - først langs siderne og til sidst på toppen så juletræerne er helt dækket.


Bag kagen midt i ovnen i 50-60 minutter. Afkøl juletræskagen på en bagerist.


Skær kagen i skiver så det flotte juletræ i midten kan ses.

Næringsindhold til opskriften Den med juletræet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1658 kJ
396 kcal
1624 kJ
388 kcal
Fedt 22.87 g 22.42 g
Kulhydrat 37.81 g 37.07 g
Protein 6.33 g 6.21 g