Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Edderkoppe-cupcakes

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækre chokoladekager pyntet som edderkopper, perfekt til at fejre en (u)hyggelig Halloween, og så er de sjove at lave sammen med børnene.

12 - 15 stk.

nem 50 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Edderkoppe-cupcakes

Redskaber:

12 - 15 muffinforme
håndmixer

Chokolademuffins:

2 æg str. M/L
180 g sukker
250 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 spsk. kakao
¼ tsk. fint salt
2 dl mælk
1 dl smagsneutral olie (fx. solsikkeolie)

Chokolade creamcheese frosting:

100 g mørk chokolade
200 g flødeost (fx. Philadelphia eller mascarpone)
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 g flormelis
Dr. Oetker Junglekrymmel
Lakridssnørebånd
Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

1

Chokolademuffins

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Sigt mel, bagepulver, vaniljesukker, kakao og salt sammen og vend det i æggemassen skiftevis med mælk og olie. Vend dejen godt sammen og fordel den i muffinforme.




Bag kagerne i 18-20 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

2

Chokolade creamcheese frosting

Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn, lad den køle af. 


Pisk flødeost, vaniljesukker og flormelis med en håndmixer til det er luftig, tilsæt den smeltede og afkølede chokolade og pisk det godt sammen til det er let og luftig.


Smør frostingen ud i på hver af de afkølede kager, så de bliver lidt runde i formen og dyp dem i den mørke krymmel fra Junglekrymmel Mix, så de er helt dækkede. Stik lakridssnører i som ben og kom rød Writing Icing Decór og Chocoloate Silver Pearls på som øjne.

Tip

Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.

Næringsindhold til opskriften Edderkoppe-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1537 kJ
367 kcal
1436 kJ
343 kcal
Fedt 16.51 g 15.43 g
Kulhydrat 44.51 g 41.59 g
Protein 6.38 g 5.96 g