Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Edderkoppe-cupcakes

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Perfekt til en (u)hyggelig cupcake.

12 - 15 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Edderkoppe-cupcakes

Redskaber:

muffinforme
håndmixer

Kagedej:

2 æg str. M/L
180 g sukker
250 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 spsk. kakao
¼ tsk. salt
2 dl mælk
1 dl smagsneutral olie (fx. solsikkeolie)

Frosting og pynt:

100 g mørk chokolade
200 g flødeost (fx. Philadelphia eller mascarpone)
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 g flormelis
Dr. Oetker Junglekrymmel
Lakridssnørebånd
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200° C ved traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk æg og sukker luftigt. Bland sigtet mel, bagepulver, vaniljesukker, kakao og salt i en skål. Rør melblandingen skiftevis med olien i æggemassen. Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene.

Bag kagerne i 18-20 minutter.

Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Frosting og pynt

Smelt chokoladen over vandbad. Pisk sigtet flormelis og vaniljesukker med flødeost. Tilsæt den smeltede chokolade og pisk ved høj hastighed til cremen er let og luftig.

Fordel creamcheese-frostingen på de afkølede muffins. Dekorer med med sort junglekrymmel, lakridssnører og dekorationsglasur.

Næringsindhold til opskriften Edderkoppe-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1524kJ
364kcal
1624kJ
388kcal
Fedt 17.17g 18.27g
Kulhydrat 45.42g 48.32g
Protein 6.11g 6.50g