Flag

Edderkoppekage med spindelvæv

1 stk.
Nem
90 minutter
Lav denne uhyggeligt lækre chokoladekage med spindelvæv til halloween.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Chokoladekage
tandstik

Ingredienser

Chokoladekage
190 gsmør
100 gchokolade 85%
4æg
375 gsukker
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
1 knsp.salt
120 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
110 gkakao
Glasur
200 gflormelis
30 gkakao
kogende vand efter ønsket konsistens
Dr. Oetker Hvid Pynteglasur
1tandstik

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Hvid Pynteglasur
1

Chokoladekage

190 gsmør
100 gchokolade 85%
4æg
375 gsukker
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
1 knsp.salt
120 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
110 gkakao

Smelt smørret i en gryde. Tag gryden af varmen, og vend finthakket chokolade i. Rør i massen til chokoladen er opløst.

Pisk æg og sukker luftigt, og tilsæt herefter vaniljepasta, salt, hvedemel, bagepulver og kakaopulver.

Vend til sidst den varme chokoladesmør i dejen, og kom den i en smurt springform.

Bag chokoladekagen på 185 °C alm. ovn i 45-55 minutter, og lad den herefter køle helt af.

2

Glasur

200 gflormelis
30 gkakao
kogende vand efter ønslet konsistens
Dr. Oetker Hvid Pynteglasur

Varm pynteglasuren op efter anvisning på tuben.

Bland flormelis, kakaopulver og vand og fordel glasur over den afkølede kage.


Lav en spiral af hvid pynteglasur. Start i midten. Træk streger med en tandstik fra midten af kagen og ud mod siderne, så der dannes en spindelvævslignende effekt.


Om opskriften

Denne opskrift er udviklet i samarbejde med online magasinet Gadtoft og udgivet i magasin nr. 3, du kan finde alle magasinerne her.