Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Edderkoppekage med spindelvæv

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lav denne uhyggeligt lækre chokoladekage med spindelvæv til halloween.

1 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Edderkoppekage med spindelvæv

Chokoladekage:

190 g smør
100 g chokolade 85%
4 æg
375 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
1 knsp. salt
120 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
110 g Dr. Oetker Baking Cocoa

Glasur:

200 g flormelis
30 g Dr. Oetker Baking Cocoa
kogende vand efter ønsket konsistens
Dr. Oetker Hvid Pynteglasur
1 tandstik

Tilberedning

Tilberedning

1

Chokoladekage

Smelt smørret i en gryde. Tag gryden af varmen, og vend finthakket chokolade i. Rør i massen til chokoladen er opløst.

Pisk æg og sukker luftigt, og tilsæt herefter vaniljepasta, salt, hvedemel, bagepulver og kakaopulver.

Vend til sidst den varme chokoladesmør i dejen, og kom den i en smurt springform.

Bag chokoladekagen på 185 °C alm. ovn i 45-55 minutter, og lad den herefter køle helt af.

2

Glasur

Varm pynteglasuren op efter anvisning på tuben.

Bland flormelis, kakaopulver og vand og fordel glasur over den afkølede kage.


Lav en spiral af hvid pynteglasur. Start i midten. Træk streger med en tandstik fra midten af kagen og ud mod siderne, så der dannes en spindelvævslignende effekt.

Denne opskrift er udviklet i samarbejde med online magasinet Gadtoft & Visholm og udgivet i magasin nr. 3, du finder nyeste udgave af magasinet på hjemmesiden www.gadtoftvisholm.dk

Næringsindhold til opskriften Edderkoppekage med spindelvæv

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 23195 kJ
5540 kcal
1666 kJ
398 kcal
Fedt 247.22 g 17.77 g
Kulhydrat 684.51 g 49.21 g
Protein 83.32 g 5.99 g