Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Edderkoppekage med spindelvæv

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lav denne uhyggeligt lækre chokoladekage med spindelvæv til halloween.

1 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Edderkoppekage med spindelvæv

Chokoladekage:

190 g smør
100 g chokolade 85%
4 æg
375 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
1 knsp. salt
120 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
110 g Dr. Oetker Baking Cocoa

Glasur:

200 g flormelis
30 g Dr. Oetker Baking Cocoa
kogende vand efter ønsket konsistens
Dr. Oetker Hvid Pynteglasur
1 tandstik

Tilberedning

Tilberedning

1

Chokoladekage

Smelt smørret i en gryde. Tag gryden af varmen, og vend finthakket chokolade i. Rør i massen til chokoladen er opløst.

Pisk æg og sukker luftigt, og tilsæt herefter vaniljepasta, salt, hvedemel, bagepulver og kakaopulver.

Vend til sidst den varme chokoladesmør i dejen, og kom den i en smurt springform.

Bag chokoladekagen på 185 °C alm. ovn i 45-55 minutter, og lad den herefter køle helt af.

2

Glasur

Varm pynteglasuren op efter anvisning på tuben.

Bland flormelis, kakaopulver og vand og fordel glasur over den afkølede kage.


Lav en spiral af hvid pynteglasur. Start i midten. Træk streger med en tandstik fra midten af kagen og ud mod siderne, så der dannes en spindelvævslignende effekt.

Denne opskrift er udviklet i samarbejde med online magasinet Gadtoft & Visholm og udgivet i magasin nr. 3, du finder nyeste udgave af magasinet på hjemmesiden www.gadtoftvisholm.dk

Næringsindhold til opskriften Edderkoppekage med spindelvæv

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 23195 kJ
5540 kcal
1666 kJ
398 kcal
Fedt 247.22 g 17.77 g
Kulhydrat 684.51 g 49.21 g
Protein 83.32 g 5.99 g