Flag

Fantastisk lækker jordbærforårskage

12 - 14 portioner
Nem
105 minutter
Skøn og nem forårskage med en bund af marengs og mandler og med en frisk smag af jordbær og mynte.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Marengs-mandelbund
3æggehvider str. M/L
150 gflormelis
2 poserDr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
1 poseDr. Oetker Mandelmel (50 g)
revet skal fra 1 ubehandlet citron eller 2 tsk Dr. Oetker Naturlig Citronaroma
Pynt
½ lpiskefløde
400 gfriske jordbær
frisk mynte
Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
Picture - Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
Picture - Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker

Tænd ovnen på 180°C traditionel varme.

1

Marengs-mandelbund

3æggehvider str. M/L
150 gflormelis
2 poserDr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
revet skal fra 1 ubehandlet citron eller 2 tsk Dr. Oetker Naturlig Citronaroma

Pisk æggehviderne stive. Tilsæt flormelis og pisk yderligere i ca. 1 minut, til konsistensen er som marengs. Vend hakkede mandler, mandelmel og citronskal i marengsen.

Tegn en cirkel på 22-24 cm i diameter på et stykke bagepapir, brug en tallerken eller en springform til at tegne rundt om. Vend bagepapiret om så stregen er på bagsiden, kom det på en bageplade. Fordel marengsmassen i cirklen. Bag bunden midt i ovnen i 35-40 minutter. Afkøl bunden på en bagerist.

Bagetid: 35 - 40 Minutes

2

Pynt

½ lpiskefløde
400 gfriske jordbær
frisk mynte
Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker

Pisk fløden til en blød skum. Skyl jordbærrene, fjern stilk og skær dem i halve. Fordel flødeskummet på den kolde bund og pynt derefter med jordbær, frisk mynte og økologisk vaniljesukker.


Tip

Saml kagen kort før servering.