Tænd ovnen på 170 °C traditionel varme.
Rist hasselnøddeflagerne i smør på en pande til de er let gyldne. Lad nødderne køle af inden de blendes i en foodprocessor eller minihakker. Alternativt kan de også hakkes rigtig fint med en kniv.
Pisk æg og sukker skummende hvidt. Sigt mel og bagepulver i æggemassen og vend det forsigtigt i sammen med de hakkede hasselnødder. Fordel dejen i en smurt springform (ø 22 cm) gerne med bagepapir på bunden. Bag hasselnøddebunden midt i ovnen i 15-20 min. Afkøl den i formen på en bagerist.
Bagetid: 15 - 20 Minutes
Bland et brev Cake Mousse Strawberry Taste med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 min. og herefter i 4 min. ved høj hastighed til moussen er luftig. Fordel kagemoussen ovenpå nøddebunden imens den stadig er i formen. Sæt kagen i køleskabet i mindst 1 time.
Befri forsigtigt kagen fra formen. Pynt toppen af kagen med friske hindbær og servér.
Drys evt. toppen af kagen med lidt krymmel.
Relaterede opskrifter