COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Fantastisk lækker jordbærforårskage

(3)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Skøn forårskage med en frisk smag af jordbær og mynte.

12 - 16 portioner

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Fantastisk lækker jordbærforårskage

Marengs-mandelbund :

3 æggehvider str. M/L
150 g flormelis
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
50 g mandelmel
Revet skal fra 1 ubehandlet citron

Pynt :

½ l piskefløde
400 g friske jordbær
Frisk mynte
Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker

Tilberedning

Tilberedning

"Den er både let, nem at lave og så har den en helt enestående, super lækker MUMS marengs-mandelbund:)"

1

Tænd ovnen på 180° C traditionel varme.

2

Marengs-mandelbund

Pisk æggehviderne stive. Tilsæt flormelis og pisk yderligere ca. 1 minut, til konsistensen er som marengs. Vend hakkede mandler, mandelmel og citronskal i marengsen.

Læg en smurt ring fra en springform på en bageplade beklædt med bagepapir, og fordel marengsen heri. Bag bunden midt i ovnen i 35-40 minutter. Afkøl bunden på en bagerist.

3

Pynt

Pisk fløden til skum, og halvér jordbærrene. Fordel flødeskum og derefter jordbær på den afkølede bund. Pynt med frisk mynte og økologisk vaniljesukker.

Tips og tricks

Erstat evt. citronskallen i marengs-mandlebunden med 2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt.

Næringsindhold til opskriften Fantastisk lækker jordbærforårskage

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 725kJ
175kcal
1122kJ
270kcal
Fedt 14g 21g
Kulhydrat 9.7g 15g
Protein 2.6g 4g