Smelt smør og lad det køle en smule af. Tilsæt vand og opløs gæren i blandingen. Tilsæt hvedemel, vaniljesukker og mælk. Ælt dejen grundigt.
Del dejen op i 4 lige store portioner. Tilsæt farve efter ønske til hver dejklump og ælt dejen godt igennem. Stil dejen til hævning under et fugtigt viskestykker i 30 minutter.
Bland sukker, smør og fintrevet appelsinskal sammen til en ensartet masse, lad det stå ude ved stuetemperatur imens dejen hæver færdigt.
Tænd ovnen på 185 °C varmluft.
Rul hver af de fire deje ud til fire rektangler på ca. 35 x 20 cm, som ligges sammen med en 1/3 af remoncen mellem hver plade dej.
Skær 2 cm brede strimler ud fra den brede led. Sno hver strimmel til en spiral. Vrid strimlen rundt om sig selv til der dannes en bolle. Se hvordan i videoen i toppen af opskriften.
Bag de farverige boller i ca. 12-15 minutter. Server dem lune eller afkølede.
Bagetid: about 12 - 15 Minutes
Relaterede opskrifter
Brød og boller
Brød og boller
Brød og boller
Brød og boller
Småkager og petit fours
Brød og boller
Brød og boller
Brød og boller
Brød og boller
Forb. :90 minutterMiddelsvær15 - 18 stk.