Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Finskbrød

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Finskbrød er en klassisk julesmåkage. Perlesukker og hakkede mandler på toppen gør finskbrød til en småkage som alle kan lide!

ca. 50 stk.

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Finskbrød

Finskbrødsdej:

300 g hvedemel
100 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
200 g koldt smør , i tern
2 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma

Pensling og pynt:

1 æggehvide
perlesukker
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Finskbrødsdej

Bland hvedemel, sukker, vaniljesukker og hakkede mandler. Smulder smørret i, tilsæt derefter mandelaroma og saml hurtigt dejen.


Kom dejen på køl i ½-1 time.

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme

2

Pynt og afbagning

Rul dejen ud i fingertykke pølser (diameter ca. 1,5 cm) og læg dem tæt sammen. Pensl med let sammenpisket æggehvide og drys med hakkede mandler og perlesukker.

Skær pølserne i mindre stykker på 4-5 cm og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag småkagerne midt i ovnen i 12-14 minutter, til de er let gyldne. Lad småkagerne køle af og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Næringsindhold til opskriften Finskbrød

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 301 kJ
72 kcal
2022 kJ
483 kcal
Fedt 4.28 g 28.50 g
Kulhydrat 5.64 g 37.58 g
Protein 1.10 g 7.32 g