Flag

Drømmesmåkager - uden gluten og laktose

30 - 40 stk.
Nem
130 minutter
Super nemme og smagfulde småkager med vanilje og mandler. Bagt helt uden gluten og laktose.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Småkagedejen
100 glaktosefri smør
250 gsukker
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 dlsmagsneutral olie
1 tsk.Dr. Oetker Hjortetaksalt
140 grismel
2 poserDr. Oetker Mandelmel (100 g)
20Dr. Oetker Smuttede Mandler

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Hjortetaksalt
Picture - Dr. Oetker Mandelmel (100 g)
Picture - Dr. Oetker Smuttede Mandler
1

Småkagedejen

100 glaktosefri smør
250 gsukker
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 dlsmagsneutral olie
1 tsk.Dr. Oetker Hjortetaksalt
140 grismel
2 poserDr. Oetker Mandelmel (100 g)
20Dr. Oetker Smuttede Mandler

Rør smør, sukker og vaniljesukker blødt. Tilsæt olien lidt ad gangen. Bland hjortetaksalt og rismel i en skål og sigt det i dejen, tilsæt mandelmel og rør det hele sammen til en sammenhængende dej. Lad dejen hvile ½-1 time i køleskabet.

Tænd ovnen på 150 °C traditionel varme.

Halvér mandlerne på langs. Form forsigtigt dejen til kugler på størrelse med en valnød, da dejen er lidt porøs. Læg kuglerne på bageplader med bagepapir. Sørg for at der er plads mellem kagerne, da de flyder ud. Tryk kuglerne lidt flade og tryk en halv mandel fast i hver kage.

Bag kagerne, en plade af gangen, midt i ovnen i 18-22 min. Afkøl kagerne på en bagerist.

Bagetid: 18 - 22 Minutes