Franske macarons med créme

(0)
4 10 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Klassiske macarons med to cremer vanilje- og kakaocreme. Macarons er små sprøde kager, lavet på en marengs med mandelmel, lagt sammen med en lækker creme.

20 - 30 stk.

for let øvede 100 Minutter iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Franske macarons med créme

Makroner:

3 pasteuriserede æggehvider (stuetemperatur)
50 g sukker
2 poser Dr. Oetker Mandelmel (100 g)
200 g flormelis
2 spsk. Dr. Oetker Blå Konditorfarve eller kakao

Vaniljecreme:

100 g smør
175 g flormelis
4 spsk. piskefløde
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma

Chokoladecreme:

1 dl piskefløde
100 g hakket mørk chokolade

Tilberedning

Tilberedning

Lad æggehviderne stå et par timer på køkkenbordet, så de bliver tempererede.

1

Makroner

Pisk æggehvider luftige.Tilsæt sukker og pisk igen, til hviderne er stive. Bland mandelmel og flormelis sammen i en skål og vend blandingen i æggehviderne. Slå en anelse af luften ud af hviderne, indtil massen er ensartet. Tilsæt evt. kakao eller konditorfarve i valgfri farve.


Kom makronmassen i en sprøjtepose med en 10 mm tylle, eller brug en plasticpose og klip et hul på 10 mm i diameter. Sprøjt makronerne ud til små runde kager på en bageplade beklædt med bagepapir.



Lad makronerne tørre mindst 20 minutter inden bagning. Bag makronerne ved 160 °C traditionel varme i 15-18 minutter. Lad makronerne hvile et par minutter, før de pilles af bagepapiret, og sættes til afkøling på bageristen.

2

Vaniljecreme

Pisk smør, flormelis, fløde og vaniljearoma sammen til en luftig creme. Kom cremen i en pose, og klip et lille hul i spidsen, så cremen er nem at dosere. Læg kagerne sammen to og to med creme imellem og opbevar dem i en lukket beholder i køleskabet.

3

Chokoladecreme

Bring fløden i kog og smelt den finthakkede chokolade deri. Rør cremen godt sammen og sæt den i køleskabet, til den er helt kold – gerne natten over. Kom cremen i en pose, og klip et lille hul i spidsen, så du nemt kan dosere den. Læg kagerne sammen to og to med creme imellem og opbevar dem i en lukket beholder i køleskabet.

Tip

Makronerne bør opbevares i køleskabet.

Næringsindhold til opskriften Franske macarons med créme

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 703 kJ
168 kcal
1758 kJ
420 kcal
Fedt 8.93 g 22.34 g
Kulhydrat 19.67 g 49.18 g
Protein 1.50 g 3.75 g

Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv

Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej