Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Franske macarons med créme

(0)
5 5 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Klassiske macarons med to cremer vanilje- og kakaocreme. Macarons er små sprøde kager, lavet på en marengs med mandelmel, lagt sammen med en lækker creme.

20 - 30 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Franske macarons med créme

Makroner:

3 pasteuriserede æggehvider (stuetemperatur)
50 g sukker
2 poser Dr. Oetker Mandelmel (100 g)
200 g flormelis
2 spsk. Dr. Oetker Blå Konditorfarve eller kakao

Vaniljecreme:

100 g smør
175 g flormelis
4 spsk. piskefløde
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma

Chokoladecreme:

1 dl piskefløde
100 g hakket, mørk chokolade

Tilberedning

Tilberedning

Lad æggehviderne stå et par timer på køkkenbordet, så de bliver tempererede.

1

Makroner

Pisk æggehvider luftige.Tilsæt sukker og pisk igen, til hviderne er stive. Bland mandelmel og flormelis sammen i en skål og vend blandingen i æggehviderne. Slå en anelse af luften ud af hviderne, indtil massen er ensartet. Tilsæt evt. kakao eller konditorfarve i valgfri farve.


Kom makronmassen i en sprøjtepose med en 10 mm tylle, eller brug en plasticpose og klip et hul på 10 mm i diameter. Sprøjt makronerne ud til små runde kager på en bageplade beklædt med bagepapir.



Lad makronerne tørre mindst 20 minutter inden bagning. Bag makronerne ved 160 °C traditionel varme i 15-18 minutter. Lad makronerne hvile et par minutter, før de pilles af bagepapiret, og sættes til afkøling på bageristen.

2

Vaniljecreme

Pisk smør, flormelis, fløde og vaniljearoma sammen til en luftig creme. Kom cremen i en pose, og klip et lille hul i spidsen, så cremen er nem at dosere. Læg kagerne sammen to og to med creme imellem og opbevar dem i en lukket beholder i køleskabet.

3

Chokoladecreme

Bring fløden i kog og smelt den finthakkede chokolade deri. Rør cremen godt sammen og sæt den i køleskabet, til den er helt kold – gerne natten over. Kom cremen i en pose, og klip et lille hul i spidsen, så du nemt kan dosere den. Læg kagerne sammen to og to med creme imellem og opbevar dem i en lukket beholder i køleskabet.

Tip

Makronerne bør opbevares i køleskabet.

Næringsindhold til opskriften Franske macarons med créme

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 691 kJ
165 kcal
1721 kJ
411 kcal
Fedt 9.08 g 22.69 g
Kulhydrat 18.95 g 47.38 g
Protein 1.57 g 3.93 g