Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Frugtsalat med vaniljecreme og mandelcrumble

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Frugtsalat er en nem og frisk dessert som kan varieres på kryds og tværs. Her er frugten vendt i en passionsfrugtsirup og serveret med vaniljeflødeskum.

5 - 6 portioner

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Frugtsalat med vaniljecreme og mandelcrumble

Mandelcrumble:

50 g hvedemel
40 g rørsukker eller lys muscovadosukker
50 g koldt smør skåret i små tern
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Frugtsalat med passionsfrugtsirup:

3 passionsfrugter , frugtkødet
2 spsk. sukker
3 spsk. vand
½ ananas
2 appelsiner
1 pomelo
2 røde grape
250 g friske hindbær
10 jordbær

Vaniljecreme:

4 dl piskefløde
3 spsk. flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

1

Mandelcrumble

Kom mel og sukker i en skål og smuldr smørret heri til det får konsistens som rasp. Bland  hakkede mandler i og fordel dejkrummerne på en bageplade beklædt med bagepapir.


Bag crumblen midt i ovnen i 8-10 minutter til det er gyldent. Afkøl crumblen helt på bagepapiret og bræk evt. store stykker i lidt mindre.

2

Frugtsalat med passionsfrugtsirup

Kom passionsfrugtkød, sukker og vand i en gryde og kog blandingen op. Lad blandingen simre til sukkeret er helt opløst og saften tykner en smule. Sæt siruppen til afkøling. 


Skær skrællen af ananas og appelsiner og skær dem i tern. Skær skrællen af pomelo og grapefrugt og skær dem ud i fileter. Bland alle citrusfrugterne og ananasternene i en skål og hæld lagen henover. 


Skær jordbær og hindbær i stykker og stil dem til side i hver sin skål.

3

Vaniljecreme

Kom piskefløde, Vanilla Paste og flormelis i en skål og pisk til der dannes bløde toppe. 

4

Servering

Bland jordbær og hindbær sammen med citrusfrugterne lige inden servering. Kom frugtsalaten i serveringsglas og top hvert glas med vaniljecremen og mandelcrumble.

Tips

Hvis du har vaniljecreme og mandelcrumble tilovers så server det sammen med desserten i små skåle, så dem der har lyst kan komme mere på.


Rørsukkeret kan erstattes med almindeligt sukker.

Næringsindhold til opskriften Frugtsalat med vaniljecreme og mandelcrumble

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2763 kJ
660 kcal
783 kJ
187 kcal
Fedt 44.82 g 12.73 g
Kulhydrat 52.32 g 14.86 g
Protein 6.47 g 1.84 g