Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Frugtsalat med vaniljecreme og mandelcrumble

En dejlig frugtsalat, som nemt kan varieres på kryds og tværs.

5 - 6 portioner

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Frugtsalat med vaniljecreme og mandelcrumble

Mandelcrumble:

50 g hvedemel
40 g rørsukker eller lys muscovadosukker
50 g meget koldt smør skåret i små tern
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler

Frugtsalat:

Frugtkød fra 3 passionsfrugter
2 spsk. sukker
3 spsk. vand
0.5 ananas
2 appelsiner
1 pomelo
2 røde grape
250 g friske hindbær
10 jordbær

Vaniljeskum:

4 dl piskefløde
3 spsk. flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste

Tilberedning

Tilberedning

1

Pynt

Bland jordbær og hindbær sammen med citrusfrugterne og servér frugtsalaten med vaniljecreme og mandelcrumble.

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

2

Mandelcrumble

Kom mel og sukker i en skål og smuldr smørret heri til det får konsistens som rasp. Bland mandlerne i og fordel dejkrummerne på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag crumblen i 8-10 min. til det er gyldent. Afkøl crumblen helt på bagepapiret og knus den let til en sprød knas.

3

Frugtsalat

Bland passionsfrugtkødet med sukker og vand i en gryde og kog blandingen op. Lad blandingen simre til sukkeret er helt opløst og saften tykner en smule. Sæt lagen til side. 

Skær ananas og appelsiner i tern. Skær pomelo og grape ud i fileter. Bland alle citrusfrugterne og ananasternene i en skål og hæld lagen henover. Skær jordbær og hindbær i stykker og stil dem til side i hver sin skål.

4

Vaniljeskum

Pisk fløden med vanilje og flormelis til den danner bløde toppe. 

Næringsindhold til opskriften Frugtsalat med vaniljecreme og mandelcrumble

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2717kJ
649kcal
770kJ
184kcal
Fedt 44.75g 12.71g
Kulhydrat 54.46g 15.47g
Protein 6.32g 1.80g